Start Sport Naše blago: Nole i Janko digli Njujork na noge

Naše blago: Nole i Janko digli Njujork na noge

SHARE

Novak Đoković i Janko Tipsarević oduševili su u četvrtak publiku u Njujorku ali i širom sveta. Do srpskog polufinala nažalost neće doći pošto je Tipsarević posle čeriti i po sata i pet setova poražen od Davida Ferera.

null

Tipsarević je odigrao možda i meč života, pogađao je neke neverovatne udarce i dokazao da je potpuno zasluženo među 10 najboljih na svetu. Imao je srpski teniser u petom setu 4:1 i 0:30, ali Ferer je još jednom pokazao koliko je uporan, vratio se i na kraju slavio u taj-brejku. Imao je srpski teniser u petom setu 4:1 i 0:30, ali Ferer je još jednom pokazao koliko je uporan, vratio se i na kraju slavio u taj-brejku.

null

Priliku da osveti svog druga iz reprezentacije u polufinalu imaće Novak Đoković koji je u večernjem terminu blistao protiv Huana Martina del Potra. Branilac titule još uvek nije izgubio set na turniru, a kao i na duelu Tipsarević – Ferer i na ovom je njujorška publika u jednom trenutku ustala kako bi ovacijama pozdravila fantastičan tenis. Srpski teniseri pokazali su u četvrtak svu lepotu teniske igre i sigurno učinili mnoge sunarodnike širom sveta ponosnim. Bravo majstori…

http://youtu.be/48pkdQqso54

FOTO: SIPA
IZVOR: b92.net

OSTAVI KOMENTAR