Start Sport Murinju smetaju navijači Reala

Murinju smetaju navijači Reala

SHARE

Trener Reala Žoze Murinjo kritikovao je navijače madridskog kluba, posle pobede nad Raljo Valjekanom sa 1:0.

Naime, Murinjo nije bio zadovoljan što je na toj utakmici bilo svega 300 pristalica Reala. „Sramotno je da igramo u Madridu, a imamo podršku od svega 300 navijača. Mi smo vodeći tim, ali na utakmici sa Hetafeom pojavilo se 30 ljudi, a sada 300. Mi se zalažemo na terenu i za tim i za navijače, trebali bi i oni nas više da bodre“, rekao je Portugalac.

[youtube 4aD8Xc_RTD0]

Murinjo nije imao reči hvale ni za četvrtog sudiju na nedeljnoj utakmici, rekavši da je to najarogantniji sudija kojeg je u toku svoje karijere sreo. Povod za kritiku na račun sudije bilo je isključenje Murinjovog asistenta Ruija Farije, pošto je protestovao tokom drugog poluvremena.

„Farija se ponašao isto, kao i svi mi na klupi. To je normalno ponašanje, protestovao je učtivo i sa poštovanjem. Ipak, poslali su ga van terena i sada sudija u svom izveštaju može da napiše šta hoće. Postoji način kako se razgovara sa ljudima, a to ja ne miran i ljubazan način. Ali nema veze postoje druge sudije, koje imaju mnogo pozitivniji odnos“, završio je Murinjo.

Izvor: b92.net

Foto: SIPA

OSTAVI KOMENTAR