Start Sport Messijeva majka tiganjem jurila njegovu bivšu devojku

Messijeva majka tiganjem jurila njegovu bivšu devojku

SHARE

20-godišnja manekenka Macarena Lemos, bivša devojka Lionela Messija, otkrila je medijima šta joj se događalo kada je raskinula s fudbalerom.

Naime, manekenka tvrdi da ju je uhodila majka ovog fudbalskog asa. Macarena i Messi bili su u vezi kada je ona imala 14, a on 18 godina. Jedne nedelje s porodicom je izašla u šoping centar, a Messijeva majka ju je pratila i fotografisala.

“Pratila me je i fotografisala sve dok se nisam okrenula i pitala je šta se događa. U ruci je držala mobilni i tiganj, a tada je počela i da me vređa. Nije mi bilo jasno šta je radila u odeljenju za elektroniku s tiganjem u ruci”, izjavila je Lemos. Manekenki nije jasno zašto se to dogodilo, pogotovo zato što nikada u medijima nije pričala o detaljima ljubavi s Messijem.

“Šokiralo me je to, nisam očekivala neugodnosti u nedelju u šoping centru, pogotovo ne u prisutnosti moje tetke i majke. Lionel ima telohranitelje koji ga prate, a ja nemam. Idem u grad i susrećem se s prijateljima kao svaka normalna osoba”, izjavila je Macarena. Uprkos svemu, manekenka i danas na priču s Messijem gleda kao na nedovršenu i priznaje da bi s njime volela da provede noć.

OSTAVI KOMENTAR