Start Sport Mesi: “Mnogo je važno da pobedimo”

Mesi: “Mnogo je važno da pobedimo”

SHARE

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je da će rezultat predstojećeg “El Klasiko” sa madridskim Realom u velikoj meri odrediti dalji tok sezone.

“Mnogo je važno da u subotu ostvarimo dobar rezultat, jer će to uticati na dalji tok prvenstvene trke. Nećemo imati mnogo vremena za odmor jer odmah posle meča u Madridu putujemo u Japan. Nama je važno i SP za klubove, hoćemo trofej i na tom turniru”, rekao je Mesi.

Barselona u Primeri ima tri boda manje od Reala, a odigrala je i jednu utakmicu više od “kraljevskog kluba”. Posle “El Klasika” Barseloni očekuje i put u Japan na Svetsko klupsko prvenstvo. Barselona je pre dve godine na klupskom SP u Abu Dabiju osvojila trofej nakon pobede nad argentinskim Estudijantesom u finalu. “Imamo lepa sećanja na poslednji turnir na kojem smo učestvovali. Voleo bih da rezultat bude isti i da pridodamo još jedan pehar u nasu riznicu”, rekao je Mesi.Argentinac je rekao i da Barselona, u slučaju eventualnog neuspeha u Japanu, neće tražiti alibi u umoru i napornom putovanju.

Izvor: b92.net

OSTAVI KOMENTAR