Start Sport Luisa Suareza teraju iz Liverpula?

Luisa Suareza teraju iz Liverpula?

SHARE

Urugvajac će možda morati da napusti Liverpul na leto, pošto je ’izneverio’ svog menadžera i klub, tvrdi “Mirror” ne navodeći zvanični izvor.

Čak ni njegovo izvinjenje zbog odbijanja da se rukuje sa Patrisom Evrom teško da će sprečiti klub da ga proda tokom leta, smatra ovaj ostrvski list. Direktor Liverpula Ian Ajri insistira na tome da je Suarez izneverio klub, menadžera i saigrače kada je odbio da pruži ruku Evri tokom meča na “Old Trafordu“ u subotu.

Photobucket

Ajri je dobio podršku vlasnika kluba, Amerikanaca Džona Henrija i Toma Vernera u saopštenju da se klub oseća izdano jer je Suares rekao menadžeru Dalgišu da će se rukovati sa rivalom, a potom ’pogazio’ svoju reč. Keni Dalgiš se i sam izvinio nakon što je pogledao snimak incidenta uoči meča, shvativši koliko ga je prevario igrač koga je toliko podržavao. Posebno nakon što mu je Urugvajac u sredu potvrdio da će se rukovati sa Francuzom.

Teško da će se Suarez izvući nakon što je Dalgiša stavio u poziciju da ga brani pred medijima posle meča, iako je Urugvajac ponovo izazvao incident, za koji se kasnije izvinio. I sam Aleks Ferguson je prvi istakao da bi Liverpul trebalo da se reši igrača koji je “isprljao“ veliku tradiciju ovog kluba. Suares je inače bio strelac za Liverpul u porazu od Junajteda od 2:1.

Izvor: b92.net

OSTAVI KOMENTAR