488
Loši maniri: RONALDO PLJUNUO NA MILIONE FANOVA

Loši maniri: RONALDO PLJUNUO NA MILIONE FANOVA

488
SHARE

Iako je zaslužena pobeda Španaca nad Portugalom u osmini finala bila glavna tema u svetu fudbala, jedan gest Cristiana Ronalda ukrao je značajan deo naslova.

Dok je odlazio sa terena, portugalski superstar je u jednom trenutku pogledao u kameru koja ga je pratila u stopu i pljunuo u pravcu kamermana. Sve to je emitovano u direktnom prenosu koji su posmatrali silni milioni navijača širom sveta.

Ovaj gest uskomešao je duhove javnosti i mogao bi u dobroj meri da ukalja imidž jednog od najpopularnijih sportista na planeti. Ronaldo je bio daleko od briljantne forme na Svetskom prvenstvu i postigao je samo jedan gol protiv nejake Severne Koreje, a njegovo ponašanje u porazu mu ne ide u prilog.

Čak je i svu krivicu za ispadanje svalio na selektora – upitan za komentar nakon meča kratko je odgovorio: “Pričajte sa Carlosom Queirozom.”

31 KOMENTARA

  1. juuu znaci ja bi tom sudiji pljunula u facu….on se jos i kontrolisao pa je pljunuo u travu….. Ronaldo car bre!!! slazem se sa komentarom da je dobar igrac al da nema dobar tim…nisu mogli da mu dodaju jadnici…jedini koji su tu dobri su Pepe Ronaldo…i to je to otprilike.. <3 Ronaldo <3

  2. Zasluzeno su pobedili!Svejedno,ako vam nije dovoljno to sto su ih Spanci pobedili na SP,onda cete gledati kako ih pobedjuju 17. novembra u prijateljskoj!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.