Start Sport Liverpul – Torres ŠTA ĆE FERNANDO DA URADI?

Liverpul – Torres ŠTA ĆE FERNANDO DA URADI?

SHARE

Glavna tema u Liverpulu još od završetka prošle sezone bila je da li će kapiten Steven Gerrard i napadačka zvezda Fernando Torres ostati u klubu. Nakon što je novi trener Roy Hodgson doveo značajna pojačanja (Joe Cole, Lane Jovanović), Gerrard je, impresioniran trenerovim planom za iduću sezonu, izjavio da je “srećan da ostane u Liverpulu”. Iako se očekivalo da Torres prati kapitena i odluči da ispoštuje još tri godine koliko mu je ostalo na ugovoru, nakon njegovog razgovora sa Hodgsonom stvari ne izgledaju dobro po navijače tima sa Enfilda.

“Nažalost, ne postoji mnogo toga što bih mogao da uradim”, rekao je Hodgson novinarima. “Fernando ima problem sa klubom, a ne sa mnom. On zna šta bih želeo da uradim sa klubom i zna koliko ga cenim. Njegovi problemi imaju veze sa onim što se desilo u prošlosti, a ne sa onim što bi se desilo u budućnosti. Ako je on ljut na klub zbog stvari iz prošlosti, meni je teško da to odbacim.”

I dok se u Liverpulu nadaju da bi Torres ipak mogao da ostane, dva ostrvska teškaša čekaju da Španac pokaže volju da napusti Enfild. Čelsi je od završetka prošle sezone aktivno “proganjao” Torresa, dok je i Roberto Mancini nedavno izjavio da bi Mančester Siti bio spreman da plati i do 70 miliona funti da dovede talentovanog napadača u svoje redove. Sada je sve na Torresu.

OSTAVI KOMENTAR