Start Sport Lionel Messi: “Sanjam o tome da postanem otac”

Lionel Messi: “Sanjam o tome da postanem otac”

SHARE

Lionel Messi je otkrio šta mu je velika želja u životu: “Sanjam o tome da postanem otac”. Barselonin fudbaler, koji je u dugoj vezi s Antonellom Roccuzzo, je dao intervju za argentinski magazin Caras i rekao kako misli da je porodica važan faktor koji je uticao i na njegov profesionalni uspeh pa mu i dalje pomaže da se nosi sa stresnim životnim situacijama.

“U fudbalu se stalno suočavaš s raznim pitanjima i lako postaješ nesiguran. Zbog podrške svoje porodice mi je puno lakše  da se nosim s tim. Porodica je uvek bila blizu mene i ta mi je podrška bila presudna u karijeri, pomogla mi je da ostvarim svoje ciljeve, što je najteže od svega. Lako je početi sumnjati i može se dogoditi da te sve što se događa ponekad pokoleba”, rekao je fudbaler.

Messi je otkrio kako ne voli previše da izlazi već mu je puno lepše kod kuće. “Istina je da zapravo živim prilično normalnim životom. Radije provodim puno vreme kući, a kad odlazim u kupovinu, to obavljam bez ikakvih problema. Dosadilo mi je igranje PlayStationa, sada to retko činim”, rekao je Messi.

OSTAVI KOMENTAR