740
Leo Messi na sudu, preti mu višegodišnji zatvor!

Leo Messi na sudu, preti mu višegodišnji zatvor!

740
SHARE

Paris: UEFA Champions League Match PSG - FC Barcelona

Fudbaler Lionel Mesi i njegov otac Horhe pozvani su na sud u Barseloni 17. septembra povodom optužbe da su utajili porez u iznosu od četiri miliona evra.

Paris: FC Barcelona's forward Lionel Messi

Ukoliko se dokaže da su krivi Lionel i Horhe Mesi se suočavaju sa kaznom od dve do šest godina zatvora. Mesi je odbacio optužbe i zajedno sa svojim advokatima saopštio je prošle nedelje da je redovno izvršavao svoje poreske obaveze. Javni tužilac Rakel Amado podnela je pre nedelju dana tužbu protiv argentinskog fudbalera pod optužbom da je utajio 4,2 miliona evra u periodu od 2007. do 2009. godine. Rakel Amado je u tužbi navela da je Mesi u periodu od 2006. do 2009. godine stekao značajne prihode od treće strane na ime prava zaštite lika, što je tebalo da bude oporezovano. Mesi koji je na Forbsovoj listi najbogatijih sportista na desetom mestu zaradio je prošle sezone, zaključno sa junom ove godine, 41,3 miliona dolara.

IZVOR: b92.net
FOTO: SIPA

16 KOMENTARA

 1. Demantovana, stara vijest ! :D
  I zašto se meni čini da bravo mrzi Messija? Stalno se govorka o Ronaldu (koji je btw po meni dobar igrač, koliko i Messi, mada sam ja ipak Barca Girl) a samo loše o Messiju? Zanimljivo je, ali pišite malo više o Leu :)

 2. DRAGA DECO TO SE OVAKO RADI :
  posto se blizi kraj ugovoru sa barselonom nezna se da li ce on produziti ugovor tako oni naprave sudjenje a cak da ga i ne optuze on ce biti stavljen kao moguci krivac a tako mu se snizi cena da bi ga ostali klubovi po zavrsetku ugovora kupili po nizoj ceni…

 3. Kasnite ! Zapravo i cudim se kako ste i ovo napisala,jer se uvijek pise samo o Ronaldu,ne kazem da je on los igrac naprotiv on je dobar ali ima i boljih.

 4. OBAVESTENJE:
  SVI FANOVI SELENE GOMEZ,BRIDGIT MENDLER I ROSSA LYNCHA,TREBALI BI DA POGLEDAJU NAS BLOG I PODRZE NAS! PRVI BALKANSKI BLOG!
  KLIKNITE SAMO NA NinaJo. Hvala unapred! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.