412
Kakva kazna očekuje srpsku reprezentaciju?

Kakva kazna očekuje srpsku reprezentaciju?

412
SHARE

Sa svih strana dolaze potpuno različite informacije o posledicama divljanja huligana po Đenovi.

Kako je zasedanje disciplinske komisije UEFA koja će se baviti celim slučajem zakazano tek za 28. oktobar, mediji se prosto utrkuju sa prognozama kakva će biti njihova odluka. Neki španski listovi idu toliko daleko da traže da se Italija, a ne Srbija, imenuje kao glavni krivac i čak izbaci iz kvalifikacija, zbog očajne kontrole na ulazu u stadion. Ipak, to je vrlo malo verovatno.

Čini se da najpouzdanije informacije potiču iz lista “Sport”, prema kojima bi Srbija mogla da bude kažnjena sa igranjem tri meča van zemlje i bez publike. Uz to, sledila bi i dodatna kazna od dve utakmice uslovno. UEFA će sasvim sigurno kazniti i italijansku fudbalsku federaciju, a kakva će ona biti, zavisi od odluke o Srbiji. Interesantno je da Italijani nisu tražili da se naša selekcija sankcioniše na bilo koji način.

Po istim navodima, utakmica iz Đenove biće registrovana službenim rezultatom, 3:0 za Italiju, iako postoje i informacije da će se meč zapravo ponoviti u novembru, u terminu koji je određen za prijateljske utakmice.

1 KOMENTAR

  1. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1♥♥♥Torresica ♥ Alisu,Tamaru,Mallu,Smoki Girls,Pametnu,Tamaru i naravno Nanda,Olallu,Noru i Lea♥♥♥

    “Neki španski listovi idu toliko daleko da traže da se Italija, a ne Srbija, imenuje kao glavni krivac i čak izbaci iz kvalifikacija, zbog očajne kontrole na ulazu u stadion.”
    Pa Spanci su jedini i primetili da je kontrola ocajna.A mozda su Italijani namerno pustili ove da divljaju.Samo su hteli da se osiguraju,zato su i prvi u grupi.Da li vi iz BRAVO-a znate da su nase prskali vodom iz vatrogasnog creva? Ne,je li tako?Zasto?JER SE NE INFORMISETE I TO ITALIJANI NISU PRENOSILI!!!!!!!INFORMISITE SE MALO!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.