266
Joachim Loew: ŠPANIJA ĆE POBEDITI!

Joachim Loew: ŠPANIJA ĆE POBEDITI!

266
SHARE

Neposredno nakon poraza od Španije u polufinalu SP, nemački selektor Joachim Loew imao je samo reči hvale za španski tim.
“Španija je divan tim”, izjavio je Loew, “oni su majstori igre. To se vidi u svakom pasu. Veoma ih je teško pobediti. Izuzetno su smireni i ubedljivi. Španija je jednostavno bila bolja od nas i zaslužila je da pobedi.”

Loew se na tome nije zaustavio: “Osvojili su evropsko prvenstvo na izuzetno ubedljiv način i tim je gotovo nepromenjen u poslednje 2-3 godine. Međusobno sarađuju automatski i ubeđen sam da će osvojiti titulu.”

Upitan za svoju budućnost u reprezentaciji rekao je da neće govoriti o tome pre završetka turnira, ali je istakao da “ko god bude vodio Nemačku u budućnosti, ovaj tim će i u narednim godinama igrati značajnu ulogu, razvoj je tek počeo.”

13 KOMENTARA

 1. “Španija je divan tim, oni su majstori igre. To se vidi u svakom pasu. Veoma ih je teško pobediti. Izuzetno su smireni i ubedljivi. Španija je jednostavno bila bolja od nas i zaslužila je da pobedi.” ♥  ♥  ♥  ♥ 

  Prelepo rečeno ♥ 
  Ja se slažem sa Joachimom u potpunosti.
  ♥ ♥  Vamos España ♥ ♥  ☺

 2. Nadam se da ce Spanija da pobedi!Extra su!Od njihovih igraca mi je super Piqe(sorry,nznm tacno kako se pise) a i bas je sweet! :)

 3. NIšta♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
  Drago mi je da voliš Španiju♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
  Ja ih puno  volim, prvenstveno zbog toga što dobro igraju, a i imaju prelepe fudbalere
  ISTINA

 4. ^^ Ovako moji favoriti na pocetku SP bili su Nijemci ♥ Ti slatki Nijemci xD ^^

  Ali poslije njihovog poraza odlucila sam da bodrim reprezentaciju Spanije ( prvenstveno zbog Davida Silve i Ikera Casillasa)
  ♥ U potpunosti sam se slagala sa izjavom selektora mog nacionalnog tima !!

  ♥ Jos jednom cestitke Spaniji !!

  Volim moje Nijemcee :

  ♥ Philipp Lahm, Thomas Muller, Bastian Schweinsteiger, Holger Badstuber, Lukas Podolski i selektor naravnooo ♥

  <3 Deutshland <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.