491
Ibrahimović: “Messi je talentovan a Ronaldo je sve stvorio napornim radom”

Ibrahimović: “Messi je talentovan a Ronaldo je sve stvorio napornim radom”

491
SHARE

U revanšu četvrtfinala Lige šampiona između Barselone i Milana sve će oči biti uprte na dva najbolja igrača – Lionela Messija i Zlatana Ibrahimovića. Napadač Milana dobro zna šta može Argentinac, 2009. su zajedno igrali na Nou Campu.

null

“Kod Lea Messija je sve u talentu, dok je Cristiano Ronaldo rezultat napornog treninga”, rekao je Ibrahimović za TV3. Ibrahimović smatra da je Ronaldo kompletniji igrač jer Messi koristi samo levu nogu. “Doduše, Messiju ne treba desna noga. Koristi samo levu i ipak je najbolji na svetu. Zamislite da koristi i desnu… Milan bi imao velikih problema.”

FOTO: SIPA

5 KOMENTARA

  1. Ma kakav Ronaldo. Ispadne da Messi nije ništa radio. On da može igrat išao je i na operacije . Osim toga on da nije sve steko trudom ne bih imao 3 zlatne lopte, lige prvaka više od 24o pogodaka i ne bih bio najbolji strijelac u povijesti Barcelone i ne bi bilo najskuplji, ne bih bio na svim televizijama, ne bih govorili o njemu , ne bih govorili ”Pogodak je postigao fantastični Messi ” , ne bih bio na naslovnicama sportski novina , ne bih bio najtraženiji , ne bih imao toliko obožavatelja , ne bih nosio fantastični broj 10 <3 , ne bih bio tako moćan. On je jedan jedinstveni i nitko ga ne može prijeći . Ronaldo će uvijek biti drugi,drugi,drugi sve dok on postoji , sve dog postoji to savršenstvo bez mane.Care ne obaziri se najbolji si . Messi <3 . 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.