Start Sport Heroj Novak Đoković: Srbija najveća motivacija

Heroj Novak Đoković: Srbija najveća motivacija

SHARE

PARIS: BNP Paribas Masters Match Djokovic - Querrey

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da mu je činjenica da igra za Srbiju bila veliki motiv da uprkos povredi nastavi da igra sa Semom Kverijem.

Đoković je iskrenuo zglob u trećem gemu duela sa Kverijem, a na kraju je slavio sa 7:5, 6:7, 6:1, 6:0 i tako odveo naš tim u polufinale u kojem će igrati sa Kanadom: „Mislim da mi ne treba veći motiv od činjenice da igram za Srbiju. U ovakvim prilikama svaki član našeg tima daje svoj maksimum. U prvih sat vremena posle povrede nisam znao koliko je ona ozbiljna i da li će stanje biti dovoljno dobro da nastavim da igram. Ta motivacija kada igram za Srbiju i za tim i za navijače dala mi je snagu da idem dalje“, rekao je Đoković.

Srpski teniser se posebno zahvalio navijačima koji su došli da bodre naš tim u Bojsiju. „Naši navijači koji žive ovde i oni koji su došli iz Srbije su bili fantastični i jako smo im zahvalni jer smo svesni koliko je njihova uloga važna i može da promeni tok meča. Bilo je ovo jedno stvarno lepo iskustvo, hteo bih svima da se zahvalim, znam koliko su skupe avio karte, ulaznice i smeštaj, to je veliki trošak, i zato smo pokušali da provedemo vreme sa njima kada se sretnemo i nadam se da će im ova pobeda doneti osmeh na lice“, istakao je Đoković.

IZVOR: b92.net
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR