Start Sport FRIKOM FUDBALSKI KAMP

FRIKOM FUDBALSKI KAMP

SHARE

U nameri da motiviše decu da se bave sportom, kompanija FRIKOM sponzorski je podržala projekat FRIKOM fudbalski kamp koji organizuje „FTS Sport media“. Besplatni kamp , održaće se od 1. do 10. jula u Ušće Shopping Centru, a namenjen je deci uzrasta od 5 do 15 godina koji će školski raspust provesti u Beogradu.

U okviru kampa, radnim danima od 11 do 14 časova, organizovani su tehničko-motorički treninzi, a tokom vikenda od 15 do 18 časova polaznici kampa imaće priliku da na takmičarskim turnirima pokažu svoje fudbalsko umeće. Sve učesnike očekuju nagrade.

Zahvaljujući “FRIKOM fudbalskom kampu”, svi mališani koji se priključe, imaće priliku da kroz druženje sa vršnjacima poboljšaju svoje fudbalske sposobnosti, prošire i unaprede svoje fudbalsko znanje i to sve pod nadzorom tima najboljih stručnjaka za bazični fudbal iz Fudbalskog Saveza Srbije . Takođe, imaće mogućnost da se oprobaju u nožnom tenisu, kao i da izmere svoju preciznost. Kroz treninge, savetovanja i razmenjivanja iskustava sa vršnjacima, mališani će kvalitetno iskoristiti svoje slobodno vreme, a pritom se i dobro zabaviti, na najbolji mogući način, baveći se sportom.

Svi zainteresovani mališani mogu se prijaviti, u svakom trenutku trajanja kampa,
na telefon: +381 64 81 80 151.

OSTAVI KOMENTAR