417
David Villa želi da ide iz Barselone?

David Villa želi da ide iz Barselone?

417
SHARE

Španski reprezentativac David Vilja mogao bi već na leto 2012. godine da napusti Barselonu, nezadovoljan statusom u timu, piše madridska “Marka“.

Napadač je nezadovoljan ulogom u ekipi Pepa Gvardiole, pa bi mogao da već na leto karijeru nastavi u engleskoj Premijer ligi.

Kako tvrdi Marka, Barsa je spremna da razgovara sa zainteresovanim stranama (Liverpul, Čelsi) koje su spremne da ponude adekvatno obeštećenje za igrača koji je pre dve godine stigao iz Valensije za 40 miliona evra.

Za Vilju su navodno zainteresovani Čelsi, Liverpul i Aston Vila, ali nikada ne treba otpisati ni mančesterske rivale Junajted (koji ima problema sa povredama) i prebogati Siti koji je uvek spreman da dovede vrhunskog igrača u tim.

Nešto konkretniji su Liverpul i Čelsi koji su već pokazali interesovanje za Vilju. Tim sa “Enfilda“ bi verovatno želeo da ga upari sa Luisom Suaresom, kada već Endi Kerol ne opravdava svoju cenu od 35 miliona funti, dok Čelsi traži zamenu za Nikolasa Anelku i Didijea Drogbu čiji je odlazak sa “Stamford Bridža“ sve izvesniji.

12 KOMENTARA

  1. Nek je slomio nogu nek ostavi porodicu i žrnu i decu!Bolje da igra za Čelzi ili Liverpul.VIŠE GA MESSI NEMOŽE ZARAZITI DODIROM :D.VOLEĆU GA AKO ODE!!!!!!!!!!!!

  2. Neka ga messi (Što i jeste uradio) da ga ne zarazi i neslomimu nogu ponovo:(.To neću ponovo da se desi i da ne igra.On je sexy i želi da svima pomogne.Malo pre sam videla jedan pravi horor!!!!!To nije moglo da se desi.Horor,horor,horor…Nije fer da messi slomi jednom starijem i iskusnijem fudbaleru od njega.MESSI TREBA DA SLOMI ARKADU I DA ODE U PIZDU LEPU MATERINU

  3. Nek ide lepoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.