Start Sport Buka i bes: IBRA LJUT NA GUARDIOLU

Buka i bes: IBRA LJUT NA GUARDIOLU

SHARE

Zlatan Ibrahimovic, doskorašnji igrač Barselone, poslao je oproštajnu uvredu na račun svog bivšeg trenera Pepa Guardiole, optuživši ga da mu je ukrao “san” o igranju za ovaj klub. Ibrahimović je poslat u Milan na pozajmici, a italijanski klub ima opciju da kupi njegov ugovor po završetku sezone za 24 miliona evra. Otkad su počeli pregovori između dva kluba na površinu su izašli problemi između trenera i švedskog napadača. Ibrahimovic je sada besan na bivšeg trenera što mu je traćio vreme.

“Kada bih ušao u prostoriju, Guardiola bi istog momenta izašao”, rekao je Ibrahimovic novinarima. “Ne znam da li me se plaši. On je filozof koji mi je slomio snove o igranju za Barselonu. Trener me nije želeo i ja više neću traćiti svoje vreme. Želim da u drugom timu povratim svoju ljubav prema fudbalu. Odlazim sa više motivacije i snage da igram još bolje. U fudbalu stvari mogu da se promene za samo 24 stat.”

Upitan za razloge njegovih loših odnosa sa dojučerašnji trenerom, Ibrahimovic je rekao: “Morate da pričate s njim. On je imao problem sa mnom, ali ja ne znam šta je bilo u pitanju. Ja sam veoma srećan što idem u Milan.”

OSTAVI KOMENTAR