Start Sport Ana Ivanović najseksepilnija sportistkinja sveta

Ana Ivanović najseksepilnija sportistkinja sveta

SHARE

00579541_000011

Kada govorimo o sportskim dostignućima u 2009. godini, Ana Ivanović nije iza sebe imala fenomenalnu sezonu. Šta više, pre bi se moglo reći da su njeni rezultati bili razočaravajući, ali takvo stanje stvari ni malo nije uticalo na popularnost srpske teniserke, pogotovo kada su u pitanju razni izbori za lepotice.

Ivanovićeva je u anketi Sportsneta, jednog od vodećih severnoameričkih kablovskih sportskih kanala, proglašena za najseksepilniju sportiskinju na svetu. Na drugom mestu našla se paragvajska bacačica koplja Leryn Franco, na trećem biciklistkinja Niki Gudex iz Australije, a zatim slede: Maria Kirilenko (tenis), Anna Rawson (golf), Maria Sharapova (tenis), Heather Mitts (fudbal), Maria Verchenova (golf), Kimiko Zakreski (snowboard) i Tanith Belbin (klizanje).

Ovo je samo najnovije priznanje u dugom nizu nagrada koje je Ana dobila zbog svog atraktivnog fizičkog izgleda. Prošle godine, po anketi čitalaca nemačkog Bilda, najprodavanijih novina u Evropi, našla se na prvom mestu izbora za “najlepše telo”. Takođe, jedne kanadske dnevne novine proglasile su je najlepšom teniserkom, dok su je novine Age iz Australije pre dve godine proglasile “najlepšom teniserkom svih vremena”.

OSTAVI KOMENTAR