Start Shopping Nivea Stress Protect: Dodatna zaštita za samouverenost u stresnim situacijama

Nivea Stress Protect: Dodatna zaštita za samouverenost u stresnim situacijama

SHARE

nivea-2

Zamislite samo situaciju: upoznali ste to preslatko stvorenje juče u klubu i za danas je zakazano prvo viđanje jedan na jedan. Stojite na trgu u svojoj najboljoj majci, namirisani, ali ipak ne sasvim sigurni u sebe. Šta ako se ne pojavi? Da li će se setiti svega što sam juče izlupetao/izlupetala? Uh evo ga/je! Podižete ruku, veliki osmeh je na licu i… velika mrlja od znoja obezbedila vam je kraj pre nego što je i počelo.

Stres je nešto što nas, na ovaj ili onaj način, svakodnevno prati. Postao je deo naše svakodnevice – ispit, razgovor za posao ili odlazak na prvi sastanak – znojenje je jedna od neželjenih posledica. Znojenje koje se javlja pod uticajem stresa, u poređenju sa znojenjem izazvanim vrućinom ili fizičkim naporom, brže se širi i intenzivnijeg je mirisa čime ga je i teže kontrolisati. NIVEA Stress Protect anti-perspirant dezodoransi posebno su testirani za borbu protiv ovakve vrste znojenja.
NIVEA predstavlja Stress Protect anti-Perspirant dezodoranse za žene i muškarce koji sadrže jedinstvenu antibakterijsku formulaciju sa stress protect aktivnim sastojcima i kompleksom cinka za zaštitu od znojenja pod pazuhom i neprijatnog telesnog mirisa u stresnim situacijama.

NIVEA Stress Protect anti-perspirant dezodorans za žene
Sadrži negujuću formulaciju sa uljem avokada i kompleksom cinka za 48h antiperspirantnu zaštitu čak i u stresnim situacijama. NIVEA Stress Protect dezodorans oduševljava cvetnim i osvežavajućim mirisom.

NIVEA MEN Stress Protect Anti-Perspirant dezodorans za muškarce
Negujuća formulacija obogaćena uljem avokada i kompleksom cinka pruža antiperspirantno dejstvo i 48h zaštitu čak i u stresnim situacijama. Miris Stress Protect dezodoransa je jak i osvežavajuć – idealan za sve muškarce.

OSTAVI KOMENTAR