Start Shopping Dekorativne nalepnice

Dekorativne nalepnice

SHARE

h

Jedan od najlakših, a opet vrlo efektnih načina osveženja zidova su sve popularnije dekorativne nalepnice, poznatije kao stikeri.

dekor-stiker-nalepnice-za-zid (1)

One se lako postavljaju i čvrsto prijanjaju na čistu, ravnu površinu, i lako se uklanjaju, a najrazličitiji motivi i boje čine ih sve traženijim artiklom.

Osim na zidove, dekorativne nalepnice mogu se postaviti i na plafon, prozore i ogledala. Iako mogu vrlo realistično prikazivati određene motive, stvarajući prave male optičke varke, dekorativne nalepnice za razliku od ‘pravog’ dekora, ne zauzimaju mesto, a jednom kad ih se zasitite, možete ih vrlo lako zameniti.

Specifičnost ovog dekora je velika raznolikost, unoseći time dašak posebnosti i nepredvidivosti u svaki kutak prostorije. Premda se većina i dalje najviše odlučuje za ovakav dekor u dečjim i tinejdžerskim sobama, dekorativne nalepnice sve su zastupljenije i u ostalim delovima prostora – od hodnika i radnih soba, do dnevnih boravaka i trpezarija. Zbog svoje različitosti mogu se koristiti u svim stilovima uređenja.

dekor-stiker-nalepnice-za-zid (3)

dekor-stiker-nalepnice-za-zid (4)

dekor-stiker-nalepnice-za-zid (5)

dekor-stiker-nalepnice-za-zid (6)

Izvor: mojenterijer.rs

OSTAVI KOMENTAR