Start My Love Story Vaša nova istinita priča: “Ti si bio taj…”

Vaša nova istinita priča: “Ti si bio taj…”

SHARE

Thumb_PE-197-0111

U isto vreme se vrate lepa sećanja, ali isto tako i sama pomisao da ga mrzim. Ta osoba koja mi je ujedno i ulepšala život, a i upropastila. Sve je bilo kao u snu .Mislila sam da je najbolji, da je frajer medju svojim drugovima, da me nikada neće povrediti, ali sve je palo u vodu. Svaki trenutak proveden sa njim činio me srećnimo, pa čak ivreme provedeno na 5 minuta. Iako mi je retko kada pisao nikada nisam mogla da se naljutim na njega, zato što sam ga previše volela.

Sve je počelo 14.6.2011 .godine. Zvao se Nemanja. Imao je braon oči i kosu, već na prvi pogled mi se učinio prelepim. Dopisivali smo se preko fb čitav dan. Pokušao je da spoji njegovog druga Bojana i mene, ali mu nije uspelo. Nekoliko dana dopisivajući se s njim priznala sam mu da mi se svidja. On mi je isto uzvratio, ali nikako nije znao kako to da kaže Bojanu da ga ne bi povredio. Došao je pred moju zgradu taj dan da se vidimo. Bili smo sami i poljubili smo se. Medjutim nakon nekoliko dana počele su da kruže razne priče o njemu. Svašta se pričalo, meni je to jako smetalo, bolelo me je, jer nisam verovala. Pričali su da je propalica da je svakakav, ja sam se trudila da sve to istrpim.
Otišao je na more kod tetke. Tamo je radio čitavo leto. Često smo se svadjali preko fb, ta 3 meseca što je bio tamo. Počeo je da se dopisuje sa nekom curom sa mora. Zvala se Dijana. Muvali su se. Saznala sam to jer sam ušla na njegov profil i videla  poruke. Tu noć smo raskinuli. Rekao mi je da oseća nešto prema njoj, ali da mene voli. Rekao je kada se vrati sa mora da ćemo nastaviti, ali da će sada da bude sa njom. Nisam mogla da vjerujem šta mi se desilo, a mislila sam da je najbolji.Vratio se sa mora nakon 3 meseca. Svako veče smo bili zajedno, uglavnom smo se svadjali. Jednostavno nisam ništa smela da uradim od njega, branio mi je da se družim s najboljom drugarciom.Više puta me stavio u poziciju da biram izmedju njega i drugarica. Zbog gluposti je uvek raskidao sa mnom. Uvek je muvao druge i govorio mi kako treba da pauziramo. Sve sam trpela, baš sve .Svaki put sam mu oprostila kada me je molio da se pomirimo, to je bilo zbog ljubavi koju sam osećala prema njemu. Kad god smo raskinuli, plakala sam po čitavu noć, nisam mogla da spavam, toliko sam bila vezana za njega, dok je njemu bilo svejedno. Drugarice su mi govorili da završim sa njim već jednom. Milion puta sam im obećavala, ali sam mu se vraćala. Nisam mogla da se odvojim od njega. Njegova majka me nije volele. Stalno mu je punila glavu glupostima, govoreći mu da raskine sa mnom. Godinu i šest meseci smo bili zajedno. U januaru 2013. godine smo napokon raskinuli. Opet je bioneki glup razlog. Molio me, zvao me na telefon da se pomirimo, ali nisam pristala.Vređao me je uvek kada smo raskidali, pa i ovaj poslednji put.

Nakon izvesnog vremena sam upoznala svog sadašnjeg momka. Ali, i pored toga Nemanja me i dalje, zove i moli.
Moja osećanja prema njemu su se promenila iz temelja.Više nisam ona ista. .Sada osećam samo mržnju i bes prema njemu.Iako gadugo  nisam videla, ipak mi tu i tamo pošalje poruku, iako osećam samo mržnju prema njemu, nešto prođe kroz mene.  Da li to, samo sećanje na njega ili nešto drugo, ne znam. Pokazaće vreme…

Andrea

OSTAVI KOMENTAR