Start My Love Story Vaša nova istinita priča:”I posle svega ja te čekam”

Vaša nova istinita priča:”I posle svega ja te čekam”

SHARE

default

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.
Bila je zima 2011. godine, tačnije 11. decembar. Po dogovoru u 20:15 sam se našla sa Đorđem sa kojim sam se upoznala 2 nedelje pre. Došao je na skuteru sa jednim drugom čije ime će ostati tajna. Pozdravila sam se sa Đorđem, htela sam da priđem njegovom drugu da se upoznamo, ali je bio u pripitom stanju pa se nisam usudila. Gledao me je veoma čudno. Đorđe i ja smo otišli na drugu klupu, sedeli, pričali i na kraju se smuvali. Posle 2 sata smrzavanja smo otišli do njegovog druga. On je sedeo na skuteru, da bi sišao kada smo se mi približili, držao cigaru i dunuo ka meni. Đorđe mu je rekao da baci to jer meni smeta. On je stao ispred mene, bacio nazad cigaru i rekao mi: ,,Sve za tebe!” i kada se Đorđe okrenuo, poslao mi poljubac i namignuo. Ja sam ostala u čudu. Dečko mi se činio tako odbojan, tako odvratan.
Posle par dana Đorđe i ja smo stavili da smo u vezi na fejsu. Taj drug me je odmah dodao. Prošlo je vreme, Đorđa sam ostavila jer me je varao. Spopadali su me njegovi drugovi, bilo je tu i lepih, dobrih, ali ne, nisam htela ništa sa njegovim drugovima. Ali taj drug od te noći mi je bio često u glavi. Često mi je dolazila misao kako ću biti sa njim, često sam mu proveravala profil na fejsu. Videla sam da oboje volimo pesme Ace Lukasa. Namerno sam objavljivala te pesme i on bi mi svaku lajkovao, a i ja njemu. Dečko mi se nije sviđao fizički nikako, ali sam uvek drugaricala govorila u šali da ću ja biti sa njim, ali to mi nikad nije bila namera. Često bih noćima pred spavanje njega zamišljala. Ne razumem zašto, zbog čega. Posle te noći ga nisam videla.
28. jula 2012. godine je stavio neku pesmu i ja sam mu lajkovala. Kasnije sam ja stavila ‘Anđeo čuvar’ od Saše Matića i dobila sam njegov, pa Đorđev lajk. To mi ništa nije značilo. Sutradan sam objavila neke slike, on mi je lajkovao. Uveče me i bocnuo. Stajala sam i gledala, ali ipak sam mu uzvratila. Ubrzo posle toga mi se javio. Četovali smo do kasno u noć, o svemu i svačemu smo pričali, imali smo toliko zajedničkih tema. Ne znam zašto, ali tad sam bila jako uzbuđena i srećna. Nisam sebi mogla da opišem to.
1. avgusta me zvao da se vidimo kod reke. Rekao mi je da će doći i da mu pošaljem poruku, ako želim da se vidimo. Otišla sam tamo, nisam htela da ga zovem, drugarice su me ubeđivale da mu pošaljem da sam stigla. Govorila sam da neću, da mi se ne sviđa. Na kraju sam poslušala drugarice.
Došao je oko 22:15, seli smo na neku klupu i pričali smo. Pričali smo bez prestanka 2 sata. On se meni nikako nije sviđao, ali dok smo razgovarali shvatila sam da izgled nije presudan, da je bitno da se razumemo, da imamo lep odnos kakav ni sa jednim dečkom nikad nisam imala, pa ni sa najboljim drugom. Smuvali smo se.
Bili smo zajedno mesec i po dana, sve je bilo super, nikad se ni za šta nismo posvađali. On je prekinuo kontakt sa Đorđem pre toga. Đorđe do sada nije saznao za nas jer smo se mi tako dogovorili, znamo da je loš i da bi se mešao. Došlo je vreme kada su stigle svađe. Želeo je nešto više. Oboje smo imali 16 godina, ali on je dosta iskusniji. Nisam želela to. Na kraju me je i ostavio 23. septembra i to baš na klupi na kojoj sam se smuvala sa Đorđem. Ta noć je za mene bila nekako presudna. Tada sam plakala više nego ikad. Shvatila sam da mi znači, da gajim neka osećanja prema njemu. Sretala sam ga posle toga, u prolazu ga kulirala, ali on svaki put bi me gledao, ponekad i zvao sa broja našeg zajedničkog druga i imitirao njega kako bi me pozdravio i čuo moju reakciju. 3 meseca nismo kontaktirali, 19. decembra sam odlučila da mu pošaljem poruku. Dopisivali smo se. Nije bilo loše. Par dana posle je nešto rekao mom drugu, to me je rasplakao i drug mu je rekao kako sam rekla da me je on uvek zezao. Napisao je mom drugu: ,,Brate, reci joj da ona meni i dalje mnogo znači, da sam se pokajao što sam raskinuo, da sam budala i da sam to tebi pričao.” Kopirao mi je to drug, ali on meni nikad nije rekao da mu je to moj bivši pričao. Uveče mi se javio. Sutradan takođe. Počeli smo da kontaktiramo svaki dan bez prestanka, dogovorili smo se da se pomirimo, ali kada on sredi neke probleme. Poverovala sam mu. Čekala ga.
Jedno veče mi je pijan slao kako me voli i to je kucao da se jedva razume. Par puta mi je to rekao, pitao da li isto osećam, ali sam ga ispaljivala jer sam mislila da me zeza. Ujutru mi je rekao da mi je to slao njegov drug. Nisam ni mislila da je drugačije. Taj moj bivši je operisan od emocija, ne znam da li žensko može da mu znači. Sa svakom devojkom s kojom je bio, a nije htela isto kao i ja, ostavljao je posle par dana. Rekla sam mu da sam shvatila da ne može neka devojka da mu predstavlja nešto bitno, a on se naljutio, razbesneo.
Intezivno smo se čuli do 17. februara. Tada je bio pijan i nekako čudan prema meni. Posvađali smo se. Prestao je da mi šalje poruke. Ni ja mu se više nisam obraćala. Nisam ga videla oko 4 meseca. Nedostaje mi. Jednom prilikom je rekao mom drugu kada kupi novi skuter da će da napiše moje ime jer sam ja njegova neprežaljena ljubav. Svašta. Kakva glupost.
Ne mogu da ga zaboravim posle 7,8 meseci. Ni rođendan mi nije čestitao, a ja sam čekala, nadala se. Čekam da li će ispuniti svoje obećanje i javiti se kad bude mogao da bude sa mnom. Ali ipak znam da su to prazna obećanja koja se nikad neće ispuniti. Nedavno mu je bio rođendan. Namerno sam mu poslala poruku da dokažem da nisam kao on. Zahvalio mi se i stavio poljubac.

Bila sam ja sa drugim momcima posle njega, ali to je sve kratko trajalo. Ostavljala sam ih jer ne mogu, ne mogu ni sa kim drugim.
Pre desetak dana stiže meni poruka od našeg zajedničkog druga šta radim, gde sam. Odgovori on meni da dolazi sa tim mojim bivšim ispred moje zgrade, da siđem i da me neće čekati. Iskulirala sam na to. Pitali su moju najbolju drugaricu gde ćemo biti uveče i ona je rekla pored reke. Hteli su da dođu, ali taj drug javi njoj da neće, ja joj kažem da iskulira poruku i da će doći. Tako je i bilo. Vraćamo se ona i ja sa drugovima sa tog mesta, mene zove dobro poznat broj. Javim se. Prepoznam mu glas. Ubeđivao me da se vidimo, prvo nisam htela, odbijala sam, na kraju mu ipak kažem gde da dođe. On me počne da moli da ga sačekam, ako dođem pre njega i da ne odem. Došao je mrtav pijan sa dva druga, obratio se drugarici i meni sa ‘Gde ste, mačkice?’. Odmah sam se razbesnela. Počeo je njoj da govori kako je pijana, kako ne može da stoji na nogama (a bila je potpuno trezna), zašto pije kad joj škodi. A ja u naletu besa mu kažem samo ma kojoj kaže. I njegovi, i moji drugovi su mu se smejali, a on se nasmejao i spustio glavu. Ponovo je počeo da lupeta. Otišla sam na klupu, sela pored jednog od mojih drugova i čula sam ispred sebe: ‘Ja sam došao da se družim sa mojom drugaricom, a ona je otišla kod drugog dečka.’ Otišao je tada i nazvao me na telefon, počeo da mi govori kako sam mogla to da mu uradim. Vređala sam ga, bila sam besna. Govorio mi je da me voli, da hoće da se pomirimo, da želi da ponovo počnemo. Posle mi slao poruke na mobilni u fazonu da sam ispala budala, a ja sam mu svašta rekla. I ne kajem se. On je na moju istoriju vređanja samo odgovorio sa VOLIM TE PUNO. Napisala sam da ne zna šta govori, a posle 10 min. da i ja njega volim… Zaspao je jer je bilo 3h posle ponoći, nije mi odgovorio. Sutradan uveče mi je takođe slao poruke. Čuli smo se par dana posle toga i evo već nedelju dana mi se ne javlja… Ništa mu ne verujem, ali baš ništa. Nema veze, uspeo je da me opet povredi. Ne kajem se zbog svojih reči, stojim iza njih. Uvek sam mu govorila šta mislim pa tako i ovaj put…

Imam novog dečka, ponovo se zove Đorđe. Bivši je saznao. Sve je bilo jače od mene i poslala sam mu da ga volim. Napisao je da sam pogrešila, da sam to htela da pošaljem svom dečku. Negirala sam. Napisao je da ima novu devojku sa kojom je bez obaveza, njoj ne smeta što dolazi pijan, nema obaveze prema njoj i lepo mu je. ”Sahranio me je.” Napisala sam mu podugačku poruku da mu želim sve najlepše itd. Odgovorio je: ,,Sve najbolje, pazi dečka. ;)” Zna da mrzim kad mi neko namiguje. Provocirao me, rekao je da sam ja našla drugog, našao je i on novu devojku i divno mu je. Onaj drug mi je rekao tek sad da je to tačno, da šta ja mogu da očekujem i da bi i on hteo takvu neku, a zna vrlo dobro da ni u čemu ta devojka koja se lako daje, ne može biti bolja od mene. Ne pričam ni sa jednim od njih. Tugujem danima, a njih baš briga. Drug mi je takođe rekao da je ono veče došao samo zbog njega, da bi taj moj drug smuvao moju drugaricu, a ne da je došao da se pomirimo…

U svakom gledam njega, njegove oči. Ni sa jednim nemam drugarski odnos kao sa njim što sam imala. Ali njemu jednostavno nije dovoljno stalo. Na fejsu je napisao da ne treba trčati za nekim ko je srećan i bez njega, a ja sam mu lajkovala. Neka zna da sam ja to shvatila, da neću trčati za njim jer je on bez mene srećan (iako znam da nije ni na jednom polju svog života srećan, da ima probleme, ali svakako mu nisam potrebna). Sve najlepše mu želim od srca, da ima sreće, da ga nijednu ovako ne povredi kao on mene. Više mu se neću obratiti u životu, nastavljam dalje, odlazim, ne zato što prestaju osećanja, već zato što ga volim više nego ikad.

K.

OSTAVI KOMENTAR