Start My Love Story Vaša nova istinita priča: “Sve što je lepo kratko traje”

Vaša nova istinita priča: “Sve što je lepo kratko traje”

SHARE

my love story

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Sve je pocelo pre jedno 7 meseci. Moje društvo i ja smo počeli da izlazimo na jedno novo mesto i tamo smo upoznali dosta novih prijatelja. Tu sam upoznala i jednog dečka na kojeg najpre nisam obraćala pažnju. Vremenom smo se nas dvoje zbližili i saznala sam od njegovih ortaka da se loži na mene. Uskoro su to svi saznali i počeli da me smaraju da se smuvamo. Ja tada nisam htela da se smuvam sa njim. Međutim, posle nedelju dana, jedne večeri smo se šetali nas dvoje po hladnoj zimskoj noći i tada smo se i smuvali. Taj 2.2.2012. nepovratno je memorisan u moje sećanje.

Tada mi se nije toliko sviđao ali sam ipak osećala nešto prema njemu. Od tog trenutka sve je bilo savršeno u našoj vezi. Stalno mi je poklanjao pažnju koju bi svaka devojka poželela. Uvek je bio tu za mene, uvek je mogao da me oraspoloži kad sam bila tužna. Proveli smo Dan zaljubljenih zajedno. Zavolela sam ga, a to nisam smela. Ali, sve što je lepo, kratko traje. Raskinuli smo jer ja njega navodno nisam volela. A on je pričao da mu smeta jer ga ja nekad ispalim i kako će da raskine sa mnom. Naravno, svaka devojka bi poludela kada bi njen dečko pičao tako. Raskinuo je sa mnom preko poruke.

Ceo dan sam bila smorena, a uveče bi plakala kao debil. Iste večeri mi se javio na fejsu i pričao kako mu je žao i kako želi da se pomirimo, ali znala sam da moram da ostanem hladna. Ipak je on od mene otišao. Svi su me smarali i pitali za njega a ja sam samo želela da nikad više ne čujem ništa o njemu. Užasno sam se osećala.

Tako je bilo nekoliko nedelja. Uvek kada bih prestala da mislim na njega, srela bi ga negde i samo spustila glavu, došla kući i isplakala se. Svakog dana sam uz suze slušala nasu pesmu i prisećala se svega. Bolelo me je to što sam znala da toga više nema. Posle dva meseca smo počeli da pričamo i bili smo u ok odnosima. Iako sam ga i dalje volela, drago mi je bilo što smo barem prijatelji. Ni on ni ja nismo bilo u drugim vezama od našeg raskida. Ja jer ga volim, a on… Sigurno je imao svoj razlog.

Posle sam saznala  da i on mene i dalje voli. Pomirili smo se i dogovorili da nema lazi! Poštovao je to nekih nedelju dana a onda je počeo da me laže da se ne bismo viđali. Raskinula sam sa njim. Nikada pre nisam plakala zbog dečka, a sad plačem zbog jednog kretena. Rekla sam sebi: “Zaboravićeš i prebolećeš ga! Ne treba ti takva budala u životu!” Uvek bih to sebi rekla kada bih pomislila na njega. Imala sam nekoliko kratkih veza posle njega i odustala od svake jer ni jedan nije bio kao on. Savršen i odvratan, osećajan i ravnodušan, najbolji i najgori.

Ponovo mi se posle mesec dana približio i znala sam sta hoće. Znala sam da hoće da se ponovo pomirimo. Po treći put? To bi bila još jedna ogromna greška. Njegov ortak mi je govorio da se promenio i da će stvarno biti bolje. Rekla sam da ne želim da se pomirim sa njim. Svi su me odvraćali od njega i govorili da ne smem da budem ponovo sa njim. Znala sam i ja to, ali njemu nikad nisam znala da kažem ne. Ponovo me je imao, imao mogućnost da se igra sa mnom kao sa lutkom. Zaista je bio bolji, ali samo privremeno. Raskinuo je sa mnom posle nekoliko dana. Bio je hladan i bezosećajan, kao i uvek. Molila sam ga da ostanemo zajedno ali on nije hteo. Otišla sam sa dve najbolje drugarice u obližnji park i isplakala se. On je znao da sam plakala. Znao je sve a opet mi je to uradio. Nikad mu to neću oprostiti.

Nastavila sam dalje, imam novog dečka kojem je stalo do mene, a i meni se sviđa, ali moje srce je već zauzeto. Svakog dana ga se setim i razmišljam šta sam mogla da uradim drugačije. Da ga nikad ne upoznam? Ne, onda ne bih imala sve divne uspomene, a i ne bih imala za šta da se kajem. Saznala sam da se ponovo raspituje za mene. Znam da ne može bez mene, znam da mu nedostajem, ali on je želeo da raskinemo, ne ja. Nema sad razlog da se ponovo vrati. To njegovo “Volim te” mi više ništa ne znači, valjda. Nedostajaće mi, ali to će vremenom proći. Bili smo jedno za drugo ali u pogrešno vreme. A možda nas i sudbina tek planira, ponovo…

Aleksandra

OSTAVI KOMENTAR