Start My Love Story Vaša nova istinita priča: “Sve je počelo, kada me je gurnuo u...

Vaša nova istinita priča: “Sve je počelo, kada me je gurnuo u bazen…”

SHARE

na-bazenu-dnevno-350-kupaca-slika-143668
Prošlo leto nije bilo dosadno, kao što sam očekivala. Par zanimljivih stvari koje su se desile učinile su ga zanimljivim i nezaboravnim. Naravno, reč je o njemu. Zove se Igor. Zanimljiva osoba puna duha. Obično moji bivši nisu bili takvi, bili su sebični,dosadni takoreći mačo frajeri.

“Kako mozes ući u tako hladnu vodu?” -rekla sam svojoj drugarici iz Francuske koja je ladno skočila u bazen vrela od sunca. Videla sam senku iza mene al nisam očekivala da će me ON gurnuti u bazen. Gotovo da sam vrištala. Kada sam izašla na površinu, čula sam: “Moramo sam te baciti, kada se spremaš da uđeš u vodu kao mlada.” Htela sam ga pitati: “A ti si moj madoženja?” ali nisam,  učinilo mi se da bi to bilo glupo.

Nakon velikog bazena, na nagovor mojih drugarica otišle smo u manji bazen. Tu smo se prskale, bila je cika i vriska. Odjednom su sve izašle iz bazena. Pitala sam ih, zašto? jedna je skrenula pogled i rekla da ja mogu ostati tu. Shvatila sam to kao da je ljuta na mene. Meni se nije još izlazilo iz bazena, uhvatila sam se za ivicu bazena, plutala i gledala u nebo. Moje sanjarenje je prekinulo jače talasanje vode. Okrenula sam se i videla njega kako se šunja. Uhvatio me za ruke i rekao: “Malo ćemo se brčkati!” I ako iznenađena, ja sam odmah opustila ruke i osetila sam kao da lebdim u Titaniku ahahahaha, ovo je vec preterano. Onda me je takoreći podigao i bacio u vodu. Pljasss, i pobegao. Ne znam da li je očekivao da krenuti za njim, verovatno. Sta sam ja uradila? Pobegla sam. Nisam znala ZASTO?! Otrcala sam u toalet sa velikim osmehom na licu. Moje dve drugarice Tamara i Marija su me pitale šta se desilo. Kada sam im ispričala, rekle su da sam trebala ostati u bazenu, ovako sam ga ispalila. Onaj osmeh je nestao sa mog lica. Rekla sa im da mi se on ne sviđa, a mislim ni ja njemu. Nisam mislila da sm ga ispalila. Nije mi malo na pamet. A drugarice one su po običaju nastavile da prepričavaju dogadjaju, smarale su o tome kako smo lep par.

Dan na bazenu se još nije završio…Marija i ja smo skoknule do olimpijskog bazena, nadavši se da nas niko neće gurnuti. A nee, dok sam ja plivala do dna olimpijskog bazena Marija me već pozvala po koj zna put. Uzviknula sam: “Sta je, sta hoces?” Ona mi je očima pokazala. Tada sam videla njega kako me gleda začuđeno, par sekundi, onda se naglo okrenuo i otišao brzim koracima. Pitala sam šta je bilo, rekla je da je pitao za mene. Nista. Nije mi se ni tad nesto sviđao. A, pnašao se tako super, ne mogu da pronađem pravu reč… Čak je od jednog dečaka koji nas je zezao uzeo naočare i dao ih mislivši da su moje, a nisu bile. NI TAD! NIŠTA! Ništa nije bilo za mene toliko fascinantno. Prolazili su dani i ja sam zaboravila na to. Izasla sam nekoliko puta sa drugaricama. Sretali smo se na mestima na kojima smo izlazili, gledao me je i tada. Ostali su smo pogledi. Čula sam kasnije da je sa nekom drugom devojkom. Zaboravila sam ga. Ili sam mislila da sam ga zaboravila…

Onda je počela škola. Odmah sam ga videla. A, jaj opet taj pogled, taj osmeh, oči. Odlučila  sam da mu budem drugarica. Poćela sam ja nega da gledam, ali sam primetila da me ignoriše. Pisala sam na čet, sve je bilo dobro, dok ga nisam pitala da li ima devojku. Odmah sam shvatila, da nisam to trebala da ga pitam, ipak se mi ne poznajemo toliko. Nekoliko dana kasnije prošao je pored mene s sjajem u očima. Gledao me je! Tada sam se “srušila” od sreće i rešila da mu priznam da mi se sviđa! Pa šta bude.

Pitala sam ga da se vidimo, odbio je. Ako imam nešto da mu kažem, mogu preko četa. Rekla sam mu. Napisala sam mu. Napisala sam mu da ne znam zašto sam onaj dan pobegla na bazenu. Da sam primetila da me gleda i smeška mi se… Odgovorio je da sam mu interesantna i zanimljiva, ali da mu se jedna druga devojka sviđa. Kada je to napisao, počela sam da se smejem, od radosti, ne znam zasto, ali mi bilo drago zbog njega. Zašto? Zašto nisam bila tužna? I sad ne znam kada ovo pišem. Samo znam da mi je drago.

Jokica

OSTAVI KOMENTAR