Start My Love Story Vaša nova istinita priča: Suze i smeh

Vaša nova istinita priča: Suze i smeh

SHARE

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Došao je i taj dan. Dugo očekivana ekskurzija uveliko je počela, hrpe djece i nastavnika stajali su ispred autobusa, čekajući znak za ulazak. Jovana i njena drugarica su čekale znak. Jovana nije znala da će od ove ekskurzije zavisiti sledeće dvije godine. Sjele su, smjetile se i počela je zabava. Prvo veče su išli u Kragujevac. To veče nije bilo ništa posebno, sa njima u sobi bila je i Tea – ekstra cura koja je bila još jedna zaluđena za dečkom koji se zove Matija…..Da bi popravila atmosferu pozvala je Jovanu da odu do njegove sobe. Tamo je uveliko bila žurka. Tamo su se Jovana i Matija upoznali.

Sledeće veče bila je diskoteka. Pilo se, plesalo, ludovalo. Jovani je stiglo poklon-piće, nije znala od koga je. Ispostavilo se da je od Matije. Već su tada počele glasine o njihovom muvanju. Ona nije mogla da ih podnese jer je mislila da je on ufurani dečko, ali što se više ona trudila da ga odgura to se on više približavao. Sledeće veče u diskoteci ponovila se ista stvar, čak je naručio pjesmu za nju, njoj je godila pažnja, ali nije joj se sviđao. Sutradan je čak bila pozvana da ide sa njim u šetnju, ali volela je da se igra, te je odbila. Sledeća i poslednja noć bila je presudna. Igrali su Istina-Izazov i ona je trebala da ga poljubi. Pri pomisli na to nešto je golicalo u stomaku, ali pokušala je to da otjera. On je jedva dočekao. I tako je pao poljubac.
Kada su došli kući, utihnulo je…Pričalo se po školi svašta, većina cura ju je mrzelo, ali ona nije mogla da odagna osjećaj zaljubljenosti.

Shvatila je – sviđa joj se! Došlo je ljeto, nisu se čuli, samo ponekad su se viđali, ćao za ćao. Ponovo je krenula škola….Nova priča kružila je da se Matija ohladio….to ju je pogodilo, jer je znala da ona ne može da živi bez njega. Uspjela je da ga zaboravi, posle Nove godine svideo joj se neko drugi i sve je bilo super dok joj Matijina drugarica nije nešto šapnula: “Zaljubljen je u tebe, i ne može da te zaboravi i da hoće”. U isto vrijeme joj se plakalo i smijalo. Ona je srećnica jer je Čuveni Matija zaljubljen u nju, ali opet se vraćaju na početak. Palo je tu par poruka, poziva, osmjeha, ali to je sve. Dečko joj nije pokazivao nikakve znake, nije znala šta će…Kada je došao kraj godine, plesali su, igrali se, zezali, a on se pravio da ničega nije bilo. Srce ju je boljelo ali je znala da će morati da nađe način da ga zaboravi 🙁

Jovana

OSTAVI KOMENTAR