Start My Love Story Vaša nova istinita priča: “Samo ti si mi potrebna”

Vaša nova istinita priča: “Samo ti si mi potrebna”

SHARE

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravoportal@gmail.com a u subject stavite “Za My Love Story”.

To se desilo jednog sasvim običnog i moglo bi se reći dosadnog dana – do kraja školskog dana. Kao i uvek, otišla sam na stanicu sa drugaricama i zezale smo se sve dok nije došao ON sa svojom ekipom. Počeli smo da pričamo i da se zezamo i tako smo osetili da ima hemije između nas! On je otišao u prodavnicu i kupio sok i čaše. Podelio je svima i ostale su dve case – njemu i… Ostale su moje drugarice i dve devojke iz njegovog razreda. Ja sam vec imala sok, ali me je on pitao “Hoces ti?” gledajući u sok i smeškajući se. Ja sam pristala, a sok dala jednoj drugarici. Nažalost, došao je i trenutak kada je stigao bus. Morali smo da se razdvojimo. Iako je to bio nepun jedan dan, bilo nam je teško da se razdvojimo.

Sledećeg dana sam otišla sa ekipom na okretnicu busa. Dok sam prepričavala šta mi se desilo na času fizičkog(“primila sam loptu”) on se smejao, ali ne kao “HAHAHAHA, glupačo” vec kao “HAHAHAHA sviđaš mi se.”

31. decembar 2011, završna žurka. Nije bitno šta se desilo tokom žurke, nego sta se desilo posle. Bila je tu profesorka muzičkog i ON. Profesorka me je zamolila da otpevam ”Someone like you” od Adele uz pratnju klavira. Dok sam pevala on me je slušao, posmatrao i smeškao se. Kada smo izašli iz sale on mi je prišao i rekao mi je: “Imaš jako veliku snagu dok pevaš, ali je snaga moga srca veća dok te posmatram. Nina, mnogo mi se sviđaš, da li…”  Nisam mu dala da završi i onako šokirana kratko sam ga poljubila.  On mi je uzvratio dužim poljupcem. Nasmešili smo se jedno drugom i tako je počela naša avantura.

Dani su prolazili, a mi smo se sve češće čuli i viđali. Moj rođendan se bližio, a on je postao hladnokrvan prema meni. Čak sam ga videla sa jednom devojkom kako se domunđava. Danima sam plakala, dok nije došao taj dan. ”Danas mi je rođendan, nema više plakanja!” rekla sam sebi. Kada sam došla u školu čekao me je šok, ali POZITIVAN. Dao mi je jednu knjigu, medu, veliku čokoladu i čestitku sa otiscima njegovih prstiju i usana, a on je rekao: “Žao mi je ako si se osećala loše ovih dana, ali mnogo sam vremena provodio sa Minom jer mi je pomogla oko poklona.” Ja nisam ništa rekla, samo sam ga poljubila i šapnula: “Meni ne treba ništa, potreban si mi samo TI! VOLIM TE VOLIM TE VOLIM TE!”

Knjigu sam do sada pročitala sedam puta i ON mi se sve vise sviđa. zajedno smo osam meseci i presrećni smo. Iako je sada leto i doba letnje ljubavi mi smo ostali verni jedno drugom. Svaki dan provodimo zajedno, a kada nismo zajedno stalno se dopisujemo, pričamo preko fona, fejsa, mejla, na sve moguce načine! Nadam se da će tako i da ostane!

P.S. Pre jedno 2 nedelje kupili smo prstenje na kojima piše: ”Volim te, pa naša imena, 4EVER”

Zar nije romantično!

And I said,
“Romeo, save me, I’ve been feeling so alone.
I keep waiting for you, but you never come.
Is this in my head,
I don’t know what to think,”

He knelt to the ground,
And pulled out a ring and said,
“Marry me, Juliet, you’ll never have to be alone.
I love you, and that’s all I really know.
I talked to your dad, go pick out a white dress,
It’s a love story, baby just say yes.”
Ohhhh ohhh
We were both young when I first saw you…

Nina, 13

OSTAVI KOMENTAR