Start My Love Story Vaša nova istinita priča: “Samo prava ljubav može da pobedi”

Vaša nova istinita priča: “Samo prava ljubav može da pobedi”

SHARE

001s052LdZF

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Moje drustvo… Obožavalo me je zbog mog smisla za humor. Momci me nisu zanimali, u njima sam videla samo bol, patnju i razočaranja, do jednog dana. Na fejsu sam četovala sa jednom drugaricom koja mi je bila kao sestra. Rekla je da se sprijateljila sa nekoliko momaka i poslala mi link profil od Vlade. Odmah sam reagovala i dodala ga za prijatelj, što je on ubrzo i prihvtio. Dugo smo se dopisivali i odlučili da se sutradan nađemo u parku.

Prihvatila sam i otišla u dogovoreno vreme. Nisam otišla sama, već sa tom drugaricom jer sam se plašila. Ipak smo se upoznali preko fejsa. Rekao je da će imati plavu jaknu i ubrzo smo videle jednog dečka sa plavom jaknom. Prišle smo mu i pitale ga da li je on Vlada? Rekao je da jeste i mi smo se njemu predstavile. Imao je prelepre smeđe oči i smeđu kosu. Izgledao je isto kao i moj dečko iz snova. Dok smo se upoznavali, moja drugarica je otišla jer je primetila da ga čudno gledam. Tokom razgovora, stalno je spominjao Uroša i Stefana, njegova dva najbolja druga. I naravno, fudbal. Pozvao je i drugove da me upoznaju. Bili su totalno cool momci, Stefan je imao zelene oči i svetlo smeđu kosu. Nas četvoro smo sedeli na klupi u parku i razgovarali. Priče su se svodile na fudbal, noćne izlsake i njehove anegdote iz škole.Volela sam momke koji vole provod, devojke i naravno fudbal. Ostavila sam im moj broj i otišla kući. Zahvaljivala sam drugarici što me je upoznala sa njima. Najzaslužnija je bila za moju sreću. Tog dana, otišla sam u isti park da se vidim sa Stefanom jer on nije išao na dopunski čas. Sedeli smo na klupi, gore na naslonu i jeli kokice. Uživala sam sa njima. Dva meseca kasnije, zapostavila sam staro društvo i školu. Samo sam mislila kako ću se obući, u koji kafić da idem sa Urošem, Vladom i Stefanom.

Vlada je bio moj princ, ili sam ja barem tako milsila. Nas petero (momci, moja drugarica koja nas je upoznala i ja) smo svaki trenutak provodili zajedno. Osećala sam veliku sreću. Bila sam ispunjena. Ali uveče kada bih legla osećala sam prazninu. Nema onog kojeg volim. Vlada je bio mmoj princ na belome konju, ali moje srce je reklo nešto drugo. Ono je reklo:  Stefan. Nisam volela plave momke, odnosno momke sa svetlom kosom i svetlim očima, ali Stefan je baš takav. Verovatn me je kod njega provukao stav i karakter. Bio je drugačiji, Vlada i Uroš su bili momci koji flertuju sa svim devojkama…

Jedne jesenje večeri, Stefan i ja smo odlučili sami da prošetamo jer je na televizoru bio fudbal i to Vladin omiljeni klub: Real Madrid protiv Barselone. Stefan i ja smo šetali istim onim parkom gde smo se prvi put videli. ,,Sećaš se kada nas je Vlada upoznao?” pitao me je. ‚‚Sećam se. To je bio najbolji dan u mom životu”. Namsešila sam se, dok me je on gledao. ‚‚Jesen, uskoro će kiša. Prošlo i leto a ti i ja bez ljubavi.” Mnogo mi je to bilo smešno jer niko od nas nije ni imao ljubavi i počela sam da se smejem kao luda. ,,Mnogo si slatka kada se smeješ” rekao mi je. Počela je da pada ta jesenja kiša. Prišao mi je i gledao pravo u oči. Svojim prstima uhvatio me je za bradu i nežno poljubio. Prepustila sam se osećanjima i uzvratila mu poljubac. U tom trenutku stvorili su se moja drugarica, Uroš i Vlada. Gledali su zaljubljeni par i smejali se. Kako oni kažu, bili smo baš slatki. Mislila sam da imam sve što poželim. Ljubav, prijatelje sve sve. Ali i to se promenilo jednog dana. Sa Stefanom sam već tri meseca i uživamo. Sve je kao i pre, samo što su se ,,zaljubljeni,, spojili kako bi Uroš rekao tokom šale na Stefanov i moj račun. Izašla sam da prošetm i sela sam na obližnju klupu. Razmišljala sam o tome koliko ja volim Stefana. Ta ljubav, koliko sam na početku želela da se ostavri i koliko sam privih mesec dana bila srećna, toliko me sada guši. Jednostavno, on je dobar prema meni lep je zgodan nežan pažljuiv iskren. Ali nešto fali. Možda fali to što ja nisam zaljubljena kao kad sam ga prvi put videla. U tom mom razmišljanju prekinuo me je neko. ,,Da li si dobro?” Upitao me je jedan moćan ali le muški glas. Rekla sam mu da jesam. Razgovarali smo o svemu i svačemu dva sata tako da sam ja i zabortavila na dogovr sa Stefanom, drugaricom i ostalim momcima. Zanela sam se u priči sa Igorom. Mnogo je ličio na Stefana po izgledu. Ali po karakteru nimalo. Igor je, za to kratko vreme, pričao o deci kojoj je potrebna pomoć, o svome životu. Nije spominjao fubal jer ga nije voleo, spomenuo je samo da voli da pročita u novinama kakva je naša reprezentacija bila u košarci. Voli muziku, skoro isti kao i ja. Obožavamo oboje rep muziku. Brzo smo se našli. Razmenili smo brojeve i otišla sam kući.

Osetila sam leptiriće u stomaku, razmišljala sam samo o Igoru i njegovm mišljenju o životu. Po karakteru Stefan i on su nebo i zemlja. Sutradan sam se ujutru preko SMS-a dopisivala sa Stefanom i dogovrili smo se da se opet nas petoro nađemo. Ali Igor me je nazvao, i zaboravila sam na društvo. Izašli smo da prošetamo u Stefanov i moj park. I pošto je tamo bilo dogovoreno mesto da se nađem sa ekipom, a ja sam to zaboravila, sreli smo ih. Mislim oni su nas videli a mi njih ne. ,,Gle, možda je prerano… Ali sviđaš mi se. Mislim da sam se zaljubio…” rekao je stidljvo Igor i prišao da me poljubio. Što je i uspeo. Uzvaratila sam i to je Stefan video. ,, To je ta obaveza kod kuće” grubo se obratio meni. Igor je odmah stao ispred mene. ,,Igore, nisam ti rekla. Imam dečka.” Igor se zaprepastio nije mogao da veruje. ,,Ali sam se zaljubila u tebe, i onako prema Stefanu već duže vreme nišat ne osećam” Rekla sam Igoru što je on, na moje zadovoljstvo, prihvatio. Stefan je bio mnogo besan, Vlada i Uroš su me razumeli. Kao i moja drugarica. Prošlo je već šest meseci od kad smo Igor i ja zajedno. Lepo nam je i srećni smo zajedno. Stefan je našao novu devojku koja mnogo liči na mene, ali ne krivim ga. Sa vladom i Urošem sam ostala u super odnosima. A sa Stefanom samo ono što moram. Nadam se da će mi jednog dana oprostiti ovo i da će me razumeti. Samo prava ljubav može da pobedi, a Stefan je bio samo prolazno zaljubljivanje.
Mima

OSTAVI KOMENTAR