694
Vaša nova istinita priča: “Samo prava ljubav može da pobedi”

Vaša nova istinita priča: “Samo prava ljubav može da pobedi”

694
SHARE

001s052LdZF

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Moje drustvo… Obožavalo me je zbog mog smisla za humor. Momci me nisu zanimali, u njima sam videla samo bol, patnju i razočaranja, do jednog dana. Na fejsu sam četovala sa jednom drugaricom koja mi je bila kao sestra. Rekla je da se sprijateljila sa nekoliko momaka i poslala mi link profil od Vlade. Odmah sam reagovala i dodala ga za prijatelj, što je on ubrzo i prihvtio. Dugo smo se dopisivali i odlučili da se sutradan nađemo u parku.

Prihvatila sam i otišla u dogovoreno vreme. Nisam otišla sama, već sa tom drugaricom jer sam se plašila. Ipak smo se upoznali preko fejsa. Rekao je da će imati plavu jaknu i ubrzo smo videle jednog dečka sa plavom jaknom. Prišle smo mu i pitale ga da li je on Vlada? Rekao je da jeste i mi smo se njemu predstavile. Imao je prelepre smeđe oči i smeđu kosu. Izgledao je isto kao i moj dečko iz snova. Dok smo se upoznavali, moja drugarica je otišla jer je primetila da ga čudno gledam. Tokom razgovora, stalno je spominjao Uroša i Stefana, njegova dva najbolja druga. I naravno, fudbal. Pozvao je i drugove da me upoznaju. Bili su totalno cool momci, Stefan je imao zelene oči i svetlo smeđu kosu. Nas četvoro smo sedeli na klupi u parku i razgovarali. Priče su se svodile na fudbal, noćne izlsake i njehove anegdote iz škole.Volela sam momke koji vole provod, devojke i naravno fudbal. Ostavila sam im moj broj i otišla kući. Zahvaljivala sam drugarici što me je upoznala sa njima. Najzaslužnija je bila za moju sreću. Tog dana, otišla sam u isti park da se vidim sa Stefanom jer on nije išao na dopunski čas. Sedeli smo na klupi, gore na naslonu i jeli kokice. Uživala sam sa njima. Dva meseca kasnije, zapostavila sam staro društvo i školu. Samo sam mislila kako ću se obući, u koji kafić da idem sa Urošem, Vladom i Stefanom.

Vlada je bio moj princ, ili sam ja barem tako milsila. Nas petero (momci, moja drugarica koja nas je upoznala i ja) smo svaki trenutak provodili zajedno. Osećala sam veliku sreću. Bila sam ispunjena. Ali uveče kada bih legla osećala sam prazninu. Nema onog kojeg volim. Vlada je bio mmoj princ na belome konju, ali moje srce je reklo nešto drugo. Ono je reklo:  Stefan. Nisam volela plave momke, odnosno momke sa svetlom kosom i svetlim očima, ali Stefan je baš takav. Verovatn me je kod njega provukao stav i karakter. Bio je drugačiji, Vlada i Uroš su bili momci koji flertuju sa svim devojkama…

Jedne jesenje večeri, Stefan i ja smo odlučili sami da prošetamo jer je na televizoru bio fudbal i to Vladin omiljeni klub: Real Madrid protiv Barselone. Stefan i ja smo šetali istim onim parkom gde smo se prvi put videli. ,,Sećaš se kada nas je Vlada upoznao?” pitao me je. ‚‚Sećam se. To je bio najbolji dan u mom životu”. Namsešila sam se, dok me je on gledao. ‚‚Jesen, uskoro će kiša. Prošlo i leto a ti i ja bez ljubavi.” Mnogo mi je to bilo smešno jer niko od nas nije ni imao ljubavi i počela sam da se smejem kao luda. ,,Mnogo si slatka kada se smeješ” rekao mi je. Počela je da pada ta jesenja kiša. Prišao mi je i gledao pravo u oči. Svojim prstima uhvatio me je za bradu i nežno poljubio. Prepustila sam se osećanjima i uzvratila mu poljubac. U tom trenutku stvorili su se moja drugarica, Uroš i Vlada. Gledali su zaljubljeni par i smejali se. Kako oni kažu, bili smo baš slatki. Mislila sam da imam sve što poželim. Ljubav, prijatelje sve sve. Ali i to se promenilo jednog dana. Sa Stefanom sam već tri meseca i uživamo. Sve je kao i pre, samo što su se ,,zaljubljeni,, spojili kako bi Uroš rekao tokom šale na Stefanov i moj račun. Izašla sam da prošetm i sela sam na obližnju klupu. Razmišljala sam o tome koliko ja volim Stefana. Ta ljubav, koliko sam na početku želela da se ostavri i koliko sam privih mesec dana bila srećna, toliko me sada guši. Jednostavno, on je dobar prema meni lep je zgodan nežan pažljuiv iskren. Ali nešto fali. Možda fali to što ja nisam zaljubljena kao kad sam ga prvi put videla. U tom mom razmišljanju prekinuo me je neko. ,,Da li si dobro?” Upitao me je jedan moćan ali le muški glas. Rekla sam mu da jesam. Razgovarali smo o svemu i svačemu dva sata tako da sam ja i zabortavila na dogovr sa Stefanom, drugaricom i ostalim momcima. Zanela sam se u priči sa Igorom. Mnogo je ličio na Stefana po izgledu. Ali po karakteru nimalo. Igor je, za to kratko vreme, pričao o deci kojoj je potrebna pomoć, o svome životu. Nije spominjao fubal jer ga nije voleo, spomenuo je samo da voli da pročita u novinama kakva je naša reprezentacija bila u košarci. Voli muziku, skoro isti kao i ja. Obožavamo oboje rep muziku. Brzo smo se našli. Razmenili smo brojeve i otišla sam kući.

Osetila sam leptiriće u stomaku, razmišljala sam samo o Igoru i njegovm mišljenju o životu. Po karakteru Stefan i on su nebo i zemlja. Sutradan sam se ujutru preko SMS-a dopisivala sa Stefanom i dogovrili smo se da se opet nas petoro nađemo. Ali Igor me je nazvao, i zaboravila sam na društvo. Izašli smo da prošetamo u Stefanov i moj park. I pošto je tamo bilo dogovoreno mesto da se nađem sa ekipom, a ja sam to zaboravila, sreli smo ih. Mislim oni su nas videli a mi njih ne. ,,Gle, možda je prerano… Ali sviđaš mi se. Mislim da sam se zaljubio…” rekao je stidljvo Igor i prišao da me poljubio. Što je i uspeo. Uzvaratila sam i to je Stefan video. ,, To je ta obaveza kod kuće” grubo se obratio meni. Igor je odmah stao ispred mene. ,,Igore, nisam ti rekla. Imam dečka.” Igor se zaprepastio nije mogao da veruje. ,,Ali sam se zaljubila u tebe, i onako prema Stefanu već duže vreme nišat ne osećam” Rekla sam Igoru što je on, na moje zadovoljstvo, prihvatio. Stefan je bio mnogo besan, Vlada i Uroš su me razumeli. Kao i moja drugarica. Prošlo je već šest meseci od kad smo Igor i ja zajedno. Lepo nam je i srećni smo zajedno. Stefan je našao novu devojku koja mnogo liči na mene, ali ne krivim ga. Sa vladom i Urošem sam ostala u super odnosima. A sa Stefanom samo ono što moram. Nadam se da će mi jednog dana oprostiti ovo i da će me razumeti. Samo prava ljubav može da pobedi, a Stefan je bio samo prolazno zaljubljivanje.
Mima

12 KOMENTARA

 1. Posto bravo nece da objavljuje sve price koje se posalju, ja sam poslala istu najmanje 3 puta i nista, hajde objavite svi koji imate neku pricu u komentaru.. :DD

 2. Evo moje priče koju bravo neće da objavi xDD

  Bila je zima 2011. godine, tačnije 11. decembar. Po dogovoru u 20:15 sam se našla sa Đorđem sa kojim sam se upoznala 2 nedelje pre. Došao je na skuteru sa jednim drugom čije ime će ostati tajna. Pozdravila sam se sa Đorđem, htela sam da priđem njegovom drugu da se upoznamo, ali je bio u pripitom stanju pa se nisam usudila. Gledao me je veoma čudno. Đorđe i ja smo otišli na drugu klupu, sedeli, pričali i na kraju se smuvali. Posle 2 sata smrzavanja smo otišli do njegovog druga. On je sedeo na skuteru, da bi sišao kada smo se mi približili, držao cigaru i dunuo ka meni. Đorđe mu je rekao da baci to jer meni smeta. On je stao ispred mene, bacio nazad cigaru i rekao mi: ,,Sve za tebe!” i kada se Đorđe okrenuo, poslao mi poljubac i namignuo. Ja sam ostala u čudu. Dečko mi se činio tako odbojan, tako odvratan. 
  Posle par dana Đorđe i ja smo stavili da smo u vezi na fejsu. Taj drug me je odmah dodao. Prošlo je vreme, Đorđa sam ostavila jer me je varao. Spopadali su me njegovi drugovi, bilo je tu i lepih, dobrih, ali ne, nisam htela ništa sa njegovim drugovima. Ali taj drug od te noći mi je bio često u glavi. Često mi je dolazila misao kako ću biti sa njim, često sam mu proveravala profil na fejsu. Videla sam da oboje volimo pesme Ace Lukasa. Namerno sam objavljivala te pesme i on bi mi svaku lajkovao, a i ja njemu. Dečko mi se nije sviđao fizički nikako, ali sam uvek drugaricala govorila u šali da ću ja biti sa njim, ali to mi nikad nije bila namera. Često bih noćima pred spavanje njega zamišljala. Ne razumem zašto, zbog čega. Posle te noći ga nisam videla.
  28. jula 2012. godine je stavio neku pesmu i ja sam mu lajkovala. Kasnije sam ja stavila ‘Anđeo čuvar’ od Saše Matića i dobila sam njegov lajk. To mi ništa nije značilo. Sutradan sam objavila neke slike, on mi je lajkovao. Uveče me i bocnuo. Stajala sam i gledala, ali ipak sam mu uzvratila. Ubrzo posle toga mi se javio. Četovali smo do kasno u noć, o svemu i svačemu smo pričali, imali smo toliko zajedničkih tema. Ne znam zašto, ali tad sam bila jako uzbuđena i srećna. Nisam sebi mogla da opišem to. 
  1. avgusta me zvao da se vidimo kod reke. Rekao mi je da će doći i da mu pošaljem poruku, ako želim da se vidimo. Otišla sam tamo, nisam htela da ga zovem, drugarice su me ubeđivale da mu pošaljem da sam stigla. Govorila sam da neću, da mi se ne sviđa. Na kraju sam poslušala drugarice.
  Došao je oko 22:15, seli smo na neku klupu i pričali smo. Pričali smo bez prestanka 2 sata. On se meni nikako nije sviđao, ali dok smo razgovarali shvatila sam da izgled nije presudan, da je bitno da se razumemo, da imamo lep odnos kakav ni sa jednim dečkom nikad nisam imala, pa ni sa najboljim drugom. Smuvali smo se.
  Bili smo zajedno mesec i po dana, sve je bilo super, nikad se ni za šta nismo posvađali. On je prekinuo kontakt sa Đorđem pre toga. Đorđe do sada nije saznao za nas jer smo se mi tako dogovorili, znamo da je loš i da bi se mešao. Došlo je vreme kada su stigle svađe. Želeo je nešto više. Oboje smo imali 16 godina, ali on je dosta iskusniji. Nisam želela to. Na kraju me je i ostavio 23. septembra i to baš na klupi na kojoj sam se smuvala sa Đorđem. Ta noć je za mene bila nekako presudna. Tada sam plakala više nego ikad. Shvatila sam da mi znači, da gajim neka osećanja prema njemu. Sretala sam ga posle toga, u prolazu ga kulirala, ali on svaki put bi me gledao, ponekad i zvao sa broja našeg zajedničkog druga i imitirao njega kako bi me pozdravio i čuo moju reakciju. 3 meseca nismo kontaktirali, 19. decembra sam odlučila da mu pošaljem poruku. Dopisivali smo se. Nije bilo loše. Par dana posle je nešto rekao mom drugu, to me je rasplakao i drug mu je rekao kako sam rekla da me je on uvek zezao. Napisao je mom drugu: ,,Brate, reci joj da ona meni i dalje mnogo znaci, da sam se pokajao što sam raskinuo, da sam budala i da sam to tebi pričao.” Kopirao mi je to drug, ali on meni nikad nije rekao da mu je to moj bivši pričao. Uveče mi se javio. Sutradan takođe. Počeli smo da kontaktiramo svaki dan bez prestanka, dogovorili smo se da se pomirimo, ali kada on sredi neke probleme. Poverovala sam mu. Čekala ga. 
  Jedno veče mi je pijan slao kako me voli i to je kucao da se jedva razume. Par puta mi je to rekao, pitao da li isto osećam, ali sam ga ispaljivala jer sam mislila da me zeza. Ujutru mi je rekao da mi je to slao njegov drug. Nisam ni mislila da je drugačije. Taj moj bivši je operisan od emocija, ne znam da li žensko može da mu znači. Sa svakom devojkom s kojom je bio, a nije htela isto kao i ja, ostavljao je posle par dana. Rekla sam mu da sam shvatila da ne može neka devojka da mu predstavlja nešto bitno, a on se naljutio, razbesneo.
  Intezivno smo se čuli do 17. februara. Tada je bio pijan i nekako čudan prema meni. Posvađali smo se. Prestao je da mi šalje poruke. Ni ja mu se više nisam obraćala. Jednom prilikom je rekao mom drugu kada kupi novi skuter da će da napiše moje ime jer sam ja njegova neprežaljena ljubav. Svašta. Kakva glupost.
  Bila sam ja sa drugim momcima posle njega, ali to je sve kratko trajalo. Ostavljala sam ih jer ne mogu, ne mogu ni sa kim drugim. 
  4. maja stiže meni poruka od našeg zajedničkog druga šta radim, gde sam. Odgovori on meni da dolazi sa tim mojim bivšim ispred moje zgrade, da siđem i da me neće čekati. Iskulirala sam na to. Pitali su moju najbolju drugaricu gde ćemo biti uveče i ona je rekla pored reke. Hteli su da dođu, ali taj drug javi njoj da neće, ja joj kažem da iskulira poruku i da će doći. Tako je i bilo. Vraćamo se ona i ja sa drugovima sa tog mesta, mene zove dobro poznat broj. Javim se. Prepoznam mu glas. Ubeđivao me da se vidimo, ja ga spuštala, na kraju mu kažem gde da dođe. On me počne da moli da ga sačekam, ako dođem pre njega i da ne odem. Došao je mrtav pijan sa dva druga, obratio se drugarici i meni sa ‘Gde ste, mačkice?’. Odmah sam se razbesnela. Počeo je njoj da govori kako je pijana, kako ne može da stoji na nogama (a bila je potpuno trezna), zašto pije kad joj škodi. A ja u naletu besa mu kažem samo ma ko joj kaže. I njegovi, i moji drugovi su mu se smejali, a on se nasmejao i spustio glavu. Ponovo je počeo da lupeta. Otišla sam na klupu, sela pored jednog od mojih drugova i čula sam ispred sebe: ‘Ja sam došao da se družim sa mojom drugaricom, a ona je otišla kod drugog dečka.’ Otišao je tada i nazvao me na telefon, počeo da mi govori kako sam mogla to da mu uradim. Vređala sam ga, bila sam besna. Govorio mi je da me voli, da hoće da se pomirimo, da želi da ponovo počnemo. Posle mi slao poruke na mobilni u fazonu da sam ispala budala, a ja sam mu svašta rekla. I ne kajem se. On je na moju istoriju vređanja samo odgovorio sa VOLIM TE PUNO. Napisala sam da ne zna šta govori, a posle 10 min. da i ja njega volim… Zaspao je jer je bilo 3h posle ponoći, nije mi odgovorio. Sutradan uveče mi je takođe slao poruke. Čuli smo se par dana posle toga i evo već nedelju dana mi se ne javlja… Ništa mu nisam verovala, ali baš ništa. Nema veze, uspeo je da me opet povredi. Ne kajem se zbog svojih reči, stojim iza njih. Uvek sam mu govorila šta mislim pa tako i ovaj put…

  Imala sam novog dečka, ponovo Đorđe. Bivši je saznao. Sve je bilo jače od mene i poslala sam mu da ga volim. Napisao je da sam pogrešila, da sam to htela da pošaljem svom dečku. Negirala sam. Napisao je da ima novu devojku sa kojom je bez obaveza, njoj ne smeta što dolazi pijan, nema obaveze prema njoj i lepo mu je. ”Sahranio me je.” Napisala sam mu podugačku poruku da mu želim sve najlepše itd. Odgovorio je: ,,Sve najbolje, pazi dečka. ;)” Zna da mrzim kad mi neko namiguje. Provocirao me, rekao je da sam ja našla drugog, našao je i on novu devojku i divno mu je. Onaj drug mi je rekao tek sad da je to tačno, da šta ja mogu da očekujem i da bi i on hteo takvu neku, a zna vrlo dobro da ni u čemu ta devojka koja se lako daje, ne može biti bolja od mene. Nisam pričala ni sa jednim od njih. Tugovala sam danima. Drug mi je takođe rekao da je ono veče došao samo zbog njega, da bi taj moj drug smuvao moju drugaricu, a ne da je došao da se pomirimo… 
  Tom drugu je nedavno rekao da sam ružna, haha, a posle par dana sam ga srela na mestu gde smo se smuvali. Cinično me pogledao, nasmejao se tako ironično! Posle par dana javi mi se drug, a moj bivši kod njega, pišu kako taj moj bivši kaže da sam se prolepšala, nešto lupetali, a jai h sve spuštala. 5. avgusta sam se vraćala iz grada, a on motorom iza mene bio sa drugovima I staje, usporava, bulji u mene I nastavi dalje. Ja kuliram I dalje. Par meseci je sa nekom lakom devojkom, ali njihova veza vidim da je bezveze, ne znam ni sama, ne zanima me vise, neka radi šta hoće, ja ne mogu vise da se borim. Volim ga, ali život ide dalje.
  Sve najlepše mu želim od srca, da ima sreće, da ga nijedna ovako ne povredi kao on mene. Više mu se neću obratiti u životu, nastavljam dalje, odlazim, ne zato što prestaju osećanja, već zato što ga volim više nego ikad.
  Ciciban

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.