Start My Love Story Vaša nova istinita priča – “Razlika u godinama”

Vaša nova istinita priča – “Razlika u godinama”

SHARE

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Sedela sam na tribinama i gledala neki turnir sa drugaricom a na terenu sam ugledala jako slatkog dečka. Primetila sam da nosi klupsku trenerku i učinilo mi se da ga poznajem. Pokušavala sam da se setim i pokušavala, ali nikako nisam uspevala. Očekivala sam da će biti na nekoj od slika koje su napravljene na tom turniru, ali ništa. Moja potraga se nastavljala… Prošlo je nekoliko meseci a da nisam videla. Činjenica da je iz mog grada i da treniramo u istom klubu davala mi je nadu da ću ga konačno sresti. Usput sam pretražila Facebook želeći da konačno saznam nešto o njemu.

Posle pet meseci od onog turnira imala sam trening sa prvom ekipom mog kluba. Na moje oduševljenje ON je bio tamo. Pojavio mi se neki čudan osećaj u stomaku, dlanovi su mi stalno bili vlažni, imala sam neopisivu želju da se dokažem i budem najbolja samo da bi me primetio. Raspitala sam se kod drugova o njemu. Saznala sam kako se zove i čim sam došla kući otišla sam na Facebook i konačno, pronašla sam ga. Poslala sam mu zahtev i aktivirala aplikaciju da mi obaveštenja stižu na telefon. Mislim da mi osmeh celo veče nije silazio sa lica, a onaj čudan osećaj u telu nikako me nije napuštao.

Narednih nekoliko dana sam se cimala na svaku poruku, na svaki signal koji je moj telefon ispuštao. Napetost je rasla kao i moja opsesija za njim. Posle nedelju dana, iz dosade sam prošetala sa drugom, kroz grad. ON je sedeo ispred jedne zgrade sa društvom na klupi a primetila sam da gleda u mene. Dok smo prolazili u panici sam malo podigla ruku u znak pozdrava, on je samo klimnuo glavom i kako mi se čini, ostao zbunjen…Pričala sam drugu o njemu i totalno se uživela u priču kad sam na šetalištu ugledala njega kako mi ide u susret. Drug je pokušao da me smiri da se ne bih ponovo izblamirala. Na usnama mi je bio razvučen osmeh, čini mi se da su mi obrazi pocrveneli. On je prošao pored mene i samo rekao “ćao”. Imao je najlepši osmeh na svetu! Uspela sam da se suzdržim i rekla mu “ćao” kao da mi ne predstavlja ništa. Drug me je ozbiljno pogledao i rekao “On te je odmerio, onako žešće”. Tek tada sam pocrvenela. Sve je krenulo kao u snu, viđala sam ga posle treninga svaki dan i svaki put bi mi se javio i osmehnuo.

Ubrzo mi je stiglo obaveštenje da me je prihvatio na Facebooku, odmah sam otišla na njegov profil i na moje razočarenje on je osam godina stariji od mene. Ovo saznanje me je skroz obeshrabrilo, on uopšte ne izgleda toliko starije a i čini mi se da se i ne ponaša tako. Ja sam uvek imala negativan stav prema devojkama koje se zaljubljuju u dosta starije momke, a sada sam ja ta koja je odlepila za jednim, starijim dečkom…

Ja sam bez obzira na sve nastavila da istražujem na internetu u njemu i našla sam dosta slika iz novina (pošto je on, moglo bi se reći uspešan sportista)… Na moje iznenađenje pronašla sam jednu sliku iz 2005.godine. Tada sam se sledila. Sa nevericom sam posmatrala sliku dok mi je kroz glavu prolazilo “To je on,to je on”! Taj osmeh, pogled zapamtila sam kad sam bila mala…Bio je 18 novembar 2005. Imala sam svega 8 godina, tada sam ga prvi put videla i moglo bi se reći tada sam se i prvi put zaljubila. Nisam znala ništa o njemu i nije mi ni bilo bitno jer on je bio jako dobar i družio se sa svima. Tada sam čini mi se prvi put poželela da sam “velika”, ali tada sam, iako to zvuči nemoguće, u glavi sastavila sliku savršenog dečka za mene. Ta slika mi se očigledno tokom godina nije izbrisala iz glave. Setila sam se odakle mi se činio poznatim i zašto sam bila toliko luda za njim.

Sada mi ostaje nada da nas sudbina tek planira…

OSTAVI KOMENTAR