Start My Love Story Vaša nova istinita priča! “Priča o jednom Nenadu”

Vaša nova istinita priča! “Priča o jednom Nenadu”

SHARE

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Bili smo drugovi iz škole, isto godište, samo različita odeljenja, nisam ga primećivala sve do VII razreda. Ranije je izgledao glupo ali u VII razredu je pustio dugu plavu kosu i istakao lepe plave oči. Obično ne volim takve momke, ali on je uz to bio i jako sladak, simpatičan i ono najvažnije, bio je duhovit. Sve je počelo 8. septembra prošle godine kad sam ja odlučila da mog bivšeg napravim ljubomornim a on mi je bio pun pogodak za tako nešto. Igrali smo neku igru sa papirićima u kojima je ispisan zadatak. Napisala sam “poljubi Nenada” i “slučajno” ga izvukla. On je video papirić i čekao poljubac a meni je bilo toliko glupo da ispred svih drugova to uradim, ma koliko god želela da time povredim bivšeg. Uveče sam se ulogovala na FB i stigla mi je poruka od njega.

On : “Šta radiš?”
Ja : “Ništa, ti?”
On : “Ti si napisala na onaj papir da poljubiš Nenada na blic. Pa nisi me poljubila koliko se ja sećam?”
Ja : “Nisam…”
On : “Što?”
Ja : “Pa nisam.. xD”
On : “Pa poljubićes me sutra ili ne?”
Ja : “Ne”
On : “A što?”
Ja : “Pa nzm..razmisliću :D”
On : “Vasićka, samo nešto ću da ti kažem – na tebi je da odgovoriš”
Ja : “Kaži?”
On : “Prosto rečeno, sviđaš mi se…”
Ja : (prazna poruka)
On : “Šta ti kažeš na to?”
Ja : “Hahah …opet se zezaš”
On : “Ja se ne zezam”
Ja : “Znam… xD ae odo’ ja”

Svanuo je drugi dan, 9.10.2011. Nenad je došao u moju učionicu i prišao da me poljubi, odgurnula sam ga. Onda su počela ista pitanja kao iz dopisivanja, samo su moji odgovori bili malo drski. Baš kada smo trebali da se poljubimo ušao je moj bivši dečko i sve upropastio. Nenad je izašao i moj bivši je spakovao knjige za sledeći čas i podmuklo mi se smejao. Rekao je : “Jel’ ti to novi dečko?”. Odgovorila sam: “A jel’ ti krivo?! Što se sad mešaš? Video si da su drugi stajali ispred i čekali da otvori vrata da bi ušli a ti si uleteo samo da bi prekinuo nešto! Imao si svoju priliku, sad batali!”. Izašao je sav besan. Istina, bilo mi je krivo jer se nismo poljubili. Ceo dan sam mislila na njega. Ej čekaj, ja sam se zaljubila Oo! To nije dobro xD.

Otišla sam kod drugarice jer obično petkom šetamo zajedno. Sačekala sam da se obuče i krenule smo. Išle smo nekim zabačenim ulicama i naletele na Vanju i Nikolu.
Vanja je insistirala na tome da ga dovede i uspela je u tome. Ostavila me je s njim ali nismo hteli da budemo sami, pa sam se popela na njegov skuter i stigli smo društvo. Seli smo na neki kamen i rekao mi je da mu se sviđam. Vanja, Joka i Nikola su se vratili a nismo se još poljubili. Rekla sam im da idu, ali pošto nije upalilo, okrenula sam njegovu glavu i poljubila ga. Mmmmmm, bio je to lep poljubac ali morali smo da se rastanemo jer je moja mlađa sestra zvala da dođem kući da je odvedem kod drugarice. Poljubili smo se, osećala sam leptiriće *__* 2 dana kasnije stigla mi je poruka: “E sorry, sviđa mi se neko drugi, nmg da budem sa tobom”. Bilo mi je krivo, nisam mu odgovorila na poruku. 2 meseca kasnije saznala sam da mi je on neki rođak. Priznajem, bilo mi je krivo jer sam ga zavolela i mislila sam da ću ja njega da povredim, ali ipak bilo je obrnuto. Posle njega nisam imala momke a on je izabrao devojku koju sam do skoro najviže mrzela, Žaklinu. Smuvali su se na ekskurziji, a kada sam videla njihovu sliku na FBu nekontrolisano sam vrisnula. Nisam trebala da pišem taj papirić jer to uopšte nije dotaklo mog bivšeg. Sada sam sa tim dečkom samo na “Ćao ćao” i ništa više, jer još uvek u meni postoji ljubavi za njega a lažem kad kažem da ga više ne volim …

Vampire Girl ’98

null

Ne zaboravi, još lepih ljubavnih priča možeš pronaći u novom specijalu, “Bravo Love Story”

OSTAVI KOMENTAR