Start My Love Story Vaša nova istinita priča – Ona mu je bila samo uteha

Vaša nova istinita priča – Ona mu je bila samo uteha

SHARE

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Bila je to vrela letnja noć, činilo se da će to biti noć za pamćenje. Za nju (označiću je kao Joy) to će biti ujedno i najbolja i najgora noć u životu. Dok su svi opušteno igrali uz J.Lo ona je krišom posmatrala najlepšeg dečka na žurci. A kada se najmanje nadala, taj isti dečko počeo je da flertuje sa njom. Nadala se da će između njih biti više od flerta, ali su joj svi snovi pali u vodu kada je on napustio žurku sa devojkom, koja je bila obučena kao neka holivudska glumica.

U nedelju čim se probudila, pogledala je na Faceu da li on ima nalog a imao je. Skupila je hrabosti da mu pošalje zahtev za prijateljstvo, a kroz dva dana on ju je prihvatio. Kada je sva ushićena pričala drugarici da je prihvatio zahtev, ona joj je odgovorila da se ne nada puno, da on ima devojku. Tada su joj se opet srušili snovi, setila se one devojke koja je sa njim napustila žurku i tada je shvatila da nema šanse kod njega.

Prošlo je oko desetak dana, počela je nova školska godina, a za nju je to podrazumevalo i novu školu, odeljenje. Bila je presrećna kada je saznala da i On ide u tu školu, bila je zaljubljena uprkos činjenici da on ima devojku. U školi ga je krišom posmatrala. Viđala je i tu devojku sa žurke, ali nikada nisu bili zajedno, ponekad progovore nešto i to je bilo to. Njoj se uvek javljao sa osmehom, što joj je davalo nadu. A onda je jedan dan, na odmoru, ispred škole videla devojku koja mu je opušteno prišla, poljubila ga a onda su se zajedno sa prijateljima smejali, šalili… Ta grupa je bila uvek u centru pažnje, tada je shvatila da je ta devojka, u stvari, njegova velika ljubav(*N*). Tako su dobro izgledali zajedno.

A onda je sledećeg dana usledio šok! Cela škola je pričala kako je N prevario *N*. Kada ga je videla bio je drugačiji, čak je prošao pored nje a da se nije ni javio, bio je nekako odsutan. A ona? Ostavila joj je poruku na Facebooku: „Ne nadaj se da te voli, samo je spavao sa tobom! Poslužila si mu kao razonoda.“ Toj devojci su se rugali, smejali a Joy je jedan dan pokušala da iskoristi situaciju i da mu priđe. Počeli su da se viđaju, skoro svakodnevno, delovalo je kao da je i on počeo da se zaljubljuje u nju. Izgledalo je kao san iz kojeg nije želela da se probudi dok ju je nežno ljubio, dok su satima razgovarali. A onda ju je jedne večeri dok su šetali parkom nazvao *N*-im imenom. Možete li da zamislite kako se osećala? Izvinio joj se, a onda joj je objasnio koliko mu je značila, koliko mu znači ONA. Svet joj se rušio, dok joj je on govorio kako pokušava da je zaboravi, ali da mu je samo još više u mislima. Da mu je *N* samo u glavi. Dok ga je slušala, suze su joj lile niz lice, samo je ustala i otrčala, nije želela više da ga vidi.

Ipak kada se malo smirila, pomislila je da ako mu ona posluži da je zaboravi, možda njihova priča može imati srećan kraj. Čula je telefon, bila je poruka od njega, izvinio joj se još jednom i rekao da nije želeo da je povredi, tražio je još jednu šansu. Ujutru je ustala sa glavoboljom, a kako se pojavila u dvorištu videla je njega, njegove prijatelje i *N*. Pomislila je “Tražio mi je šansu, a opet je sa njom”, ali *N * ju je primetila, mahnula joj je sa osmehom i sledeće što je izazvalo da zaplače, on ju je uhvatio za ruku, tihim glasom joj se izvinio i poljubio ju je. Bez reči je otišla u učionicu, a na odmoru, u učionicu je ušla ONA-*N*. Pomislila je: „Samo mi je ovo trebalo.“ Ali ta devojka je bila veoma ljubazna i smirenim glasom rekla: „Nisam došla da te vređam, samo da ti dam jedan savet.“ Glas joj je bio sve uznemireniji, a onda je sa suzama u očima izgovorila: „Ja sam za njim izgubila glavu, a znam da je i on zamnom. Uprkos svemu verujem da nije prestao da me voli, ali mene niko da pravi budalom ne može. A ti nemoj da mu dozvoliš da te povredi, on to sigurno namerno neće uraditi.“ Okrenula se i otišla. Tada je shvatila, da reči te devojke nisu bile uzaludne, ona joj je poručila da joj ga prepušta iako ga iskreno voli.

Bila je novogodišnja noć, njegov najbolji drug je pravio žurku za doček, bilo joj je jasno da će se na toj žurci pojaviti i ona, jer je to bio njihov zajednički prijatelj. Drugarica joj je pomogla da se sredi, bila je lepa. Tada je on došao po nju. Na žurku su stigli malo ranije, bilo je samo nekoliko njegovih prijatelja. Nje nije bilo. Činilo joj se da je *N* stigla među poslednjima. Kada je ušla bila je nekako posebno lepa, samouverena, u prelepoj crnoj top haljini podsećala je na Megan Fox, pozdravila se sa svima, a onda je prišla njemu, nežno ga je poljubila u obraz i nešto je rekla a on se samo osmehnuo. Njoj je rekla da je veoma lepa, i otišla od njih. Ona se osećala kao da je njegovi prijatelji i ne gotive baš. Kada je otkucala ponoć ona je bila prva kome je poželeo Srećnu novu godinu, *N* je celo veče delovala tužno. On je Joy uzeo za ruku, ušli u sobu gde su gosti ostavljali stvari, soba je bila polumračna. Stegao ju je za ruku i rekao da ima nešto važno da joj kaže, ali pre nego što je to izgovorio, otvorila su se vrata a *N* je ušla sa drugaricama. Uključila je svetlo kako bi našla jaknu a suze su joj se polako spuštale niz lice, a onda je tiho rekla izvinite, okrenula se i istrčala iz sobe. Čim je ona istrčala, nije ni pogledao u Joy, samo je otrčao za njom. Joy je ostala nepomično da stoji, prebledela je, ostavljena je bez reči, a bila je tako zaljubljena. Brzo se pribrala i napustila žurku, a kada je izašla iz kuće, mogla je samo da vidi kako ON nežno grli *N*, a ne nju. Za Joy je to bilo najgore iskustvo u životu. Shvatila je da mu je bila samo uteha, pitala se kako je bila glupa da nije shvatila, da je on nikada neće voleti.

Jovana, 15

OSTAVI KOMENTAR