Start My Love Story Vaša nova istinita priča: “Nikada ne treba gubiti nadu”

Vaša nova istinita priča: “Nikada ne treba gubiti nadu”

SHARE

najbogatiji-tinejdzeri-2

Posle dosta dvoumljenja, odlučila sam da vam pošaljem ovu priču jer zaslužuje da bude ispričana.
Da predjem na stvar. Nasa priša je pošela 2012. godine, u septembru, kada sam ja upisala školu u koju je i on išao.
Zvuci kičasto, ali kada sam ga prvi put videla znala sam da ce izmedju nas biti nečega. Posmatrala sam ga par dana u školi, izgledao je zanimljivo, ljudi su ga voleli. Htela sam da ga upoznam, delovao je kao dobra osoba. I zato sam prešla u akciju. Na neki način sam mu se javila na facebooku, počeli smo da se dopisujemo. Vrlo brzo smo postali dobri prijatelji. Međutim on se meni svidjao, a da to nije znao.
Pronašao je devojku, mene je to potpuno uništilo zbog toga što je to bila moja prva “ljubav”ako se tako uopšte može nazvati. Kako bih nekako zaboravla i ja sam pronašla momka. Ubrzo smo raskinuli, a ubrzo je i on raskinuo sa svojom devojkom. Posle toga smo iz nekog razloga prestali da priačmo, udaljili smo se jedno od drugog.
Sećam se da mi je to bio jedan od najtežih perioda u životu, gubitak njega kao prijatelje za mene je bio nepojmljiv.
Naravno, kao i u svakoj priči, ni ovoj nije tako lako došao kraj, počeli smo ponovo da razgovaramo. On je obećao da ćemo izgladiti odnose i da će sve biti kao pre.
Nastavili smo da se družimo, a onda je usledio šok, pitao me je da izadjemo. U prvom trenutku nisam to shvatila kao poziv na sastanak, već samo kao ortački izlazak. Naravnom on to nije tako shvatio te je bio uvredjen, a u daljim tokom razgovora je povredio moja osećcanja, mnogo. Iz nekog razloga se ljutio na mene, nisam to razumela, a on nije mogao da objasni. Otvoreno sam ga pitala šta oseća prema meni i on je odgovorio da mu se svidjam. Nisam moga da verujem, dečko koji mi je značio sve, sada oseća prema meni ono što ja osećam prema njemu… Sigurno se pitate kako se sve to završilo? Pa nije se završilo, postoji nada da će biti nešto više od prijateljstva izmedju nas, ali sa njim se nikad ne zna, sve je moguće. ..
Poenta ove priče je da nikada ne treba da gubimo nadu, ma kako situacija izgledala. Uvek je treba sagledati iz drugacijeg ugla. Otvoreno pričajte o svojim osećanjima, priznajte tom psebnom dečku kako se zaista osećate, jer zivot je previče kratak da bismo se kajali zbog stvari koje nismo rekli ili uradili! 🙂

Pozdrav, X.

OSTAVI KOMENTAR