Start My Love Story Vaša nova istinita priča: “Neobičan susret”

Vaša nova istinita priča: “Neobičan susret”

SHARE

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Bilo je to ovog leta. Bila sam kod kuće i čekala da mi dođu drugovi koje nisam baš dugo videla. Kad su došli, mi smo se izgrlili i pričali o svemu i svačemu, šta se izdešavalo za ovo vreme koje se nismo videli. Drug mi je predložio da idem sa njima i sa njegove dve drugarice u njegovu vikendicu koja se nalazi u jednom selu na granici Srbije i Rumunije, koje se zove Vinci. Ja sam bila oduševljena, i htela sam da pitam roditelje, ali kao i uvek plašila sam se da ako pitam ja da mi neće dati, i tako sam zamolila druga da pita moje da li mogu da idem, i pustili su me sa rečenicom: “Idi u petak i vrati se u ponedeljak”, i ja sam s složila sa tim. Željno sam iščekivala da dođe taj petak, svaki dan sam odbrojavala sate kad će više doći taj dan.

Napokon je došao taj dan i našli smo se na železničkoj stanici sa putnim torbama, samnom je bio moj brat koji me je ispratio. Putovali smo dosta dugo, i meni se prispavalo, a moj drug pored mene je non-stop pričao tako da ni ja ni moj drugi drug nismo mogli da spavamo i stalno smo ga ućutkivali i smejali mu se.

Kad smo stigli jedva sam čekala da sednem. Par sati posle nas stigle su njegove dve drugarice. One su izasle te večeri, a ja sam ostala sa njima, bilo je baš ludo. Svake noći dok smo bili tamo mi nismo spavali, ludovali bi celu noć do 9 ujutro, a onda bismo legli da spavamo, i spavali bismo do 6 popodne i onda bi opet ludovali do ranog jutra i tako sve u krug.

Trebalo je da ostanem tamo 4 dana, ali sam ostala 15, ne znam ni sama kako, roditelji su me pustili svaki put sve duže i duže. Jednog dana drugova drugarica srela se sa drugom iz odeljenja dok smo bile na plaži, i upoznala me sa njim i ja sam tako mirno stajala i posmatrala ih dok su pričali, primetila sam da me njen drug gleda, i ja sam njega gledala ali na prvi pogled nije bilo ništa posebno između nas. Kasnije smo se vratili u vikendicu i nastavili sa dnevnom rutinom. I najzad poslednjeg dana kad je trebalo da odemo, spakovali smo se lepo, sredili vikendicu i krenuli kući. Imali smo prevoz autom do stanice gde je bio bus, i žurili smo na bus, ali pokvario nam se auto na pola puta do stanice. Mnogo sam se iznervirala, roditelji su bili ljuti na mene. Došao je jedan prijatelj od mog druga i vratio nas nazad u vikendicu. Vratili smo stvari unutra i odmah izašli napolje, jer je bilo neko seosko slavlje, najeli smo se tamo, i pošto je bila diskoteka odmah tu pored drugarica i ja otišle smo unutra i on je bio tamo. Pozdravili smo se i počeli da igramo uz muziku. Moja drugarica i on su igrali, a ja sam ponovo stajala sa strane i posmatrala. A onda je moja drugarica rekla da ide da jede i ja sam krenula za njom, a ona je rekla da ne moram da idem sa njom i da ostanem sa njim ako hoću, i ostala sam.

Nisam upamtila njegovo ime odmah pa sam ga ponovo pitala kako se zove, mada bilo je malo glupo od mene, ali dobro. Zove se Stefan. Igrali smo zajedno, i bila sam mnogo blizu njega, da priznam bilo mi je lepo, igrali smo tako neko malo duže vreme, sve dok me u jednom renutku on nije pogledao, i ja sam njega, i to se jednostavno desilo, poljubio me je. Osećala sam se predivno. Tu noc smo proveli zajedno sve do pola 6 ujutro, ali onda sam ja morala da krenem na bus. Rastali smo se i razmenili brojeve i rekao je da ćemo se čuti. Društvo  i ja stigli smo na stanicu, lepo se smestili u autobus i čekali da krene. Vozili smo se do Beograda i tu smo se svi pozdravili i otišli svojim kućama.

Javio mi se, ispunio je svoje obećanje. Kad mi je stigla poruka, na licu mi se pojavio ogroman osmeh. On je tada bio u selu, i rekao mi je da će se vratiti za Beograd kada bude krenula škola. Svaki dan smo se čuli po 3 puta, pričali duugo, dopisivali se. I onda je došao kraj raspusta i on se vratio u Beograd. Mnogo je čudan način na koji smo se upoznali, ali mnogo mi je bilo lepo. Naša veza i dalje traje i niko me bolje ne razume nego on. Pazi me i mnogo toga smo prošli zajedno. I zahvaljujem mu se što je tako divan prema meni.

Mej

OSTAVI KOMENTAR