334
Vaša nova istinita priča: “Na taj dan…”

Vaša nova istinita priča: “Na taj dan…”

334
SHARE

A wonderful moment

Svako leto ima svoju priču.  Za mene je to leto 2012. Toliko uspomena, neprospavanih noći, samo zbog jedne osobe, osobe koja ti se uvuče pod kožu i o kojoj neprestano razmišljaš.

To je bilo naše leto, samo nase! Taj dan, bio mi je najsrećniji i uvek ću ga pamtiti.. Taj 26.6.2012… Toliko osmeha i tema za priču, dan kad se desio i moj prvi poljubac…

Prolazie dani u našoj sreći, priči, poljupcima…Onda se izdvaja taj 30.6.2012. jos jedan savrsen dan za mene. Kada mu konačno izmamim iz usana to “volim te”, tu čarobnu reč, kako ju je zvao. Prelepo veče, i nasa pesma, “Italiana”. Želela sam da to veče bude naša večnost.

Veče pred moj odlazak na more, oprostili smo se uz mnogo poljubaca i mojih suza…

Sutra dan, kada sam kretala na more, osećala sam se kao najtužnija osoba na svetu, što ga ostavljam tu i što ga neću videti duze vreme. Osećala sam se toliko usamljeno tih 10 dana. Čuli smo se svaki dan, ali nije to bilo to. Tih prokletih 420 km me je delilo od njega, od njegovog zagrljaja, poljupca… Svaki dan je bio predug, predugo je trajao. Odbrojavala sam dane, sate, minute, sekunde, do povratka kući. I kad je konačno dosao taj dan, bila sam presrećna, jedva sam čekala da stignem, i da ga vidim. Ceo taj dan nisam htela da se odvojim od njega. I pored moje sreće što smo konačno zajedno, vec tad mi se činio čudnim.

Svaki dan sam bila na bazenu s njim, ali njegov pogled je bio čudan, nije me vise gledao sa sjajem u očima, kao pre. I tog uzasnog dana po mene, rekao mi je da smo završili. Očajna plakala sam danima. Još teže mi je bilo, kada sam saznala da je nasao drugu devojku. Patila sam iz dana u dan i svakim danom se sve više uništavala. Otišla sam na neko vreme iz grada, da probam da prebolim da zaboravim, a onda neošekvano, stigla je  njegova poruka. Pisalo je da mu nedostajem. Vratila sam se i taj dan smo ponovo bili zajedno, nastavili smo viđanje iako je on imao devojku. Ipak  nakon par nedelja mi je rekao da je gotovo, to je bio i zadnji dan kad sam ga videla, plakala sam previše, danima nisam izlazila iz sobe, bila sam slomljena.

Sada je nova godina, 2013. Jos uvek osećam nesto prema njemu, ali ne kao ranije. Ostale su samo uspomene, bezbroj njih…

 Jovana

6 KOMENTARA

  1. msm da si nepotrebno plakala,za nekim kome ocigledno nije bilo stalo do tebe.
    26 ste poceli da se zabavljate,a vec 30 ti je rekao da te voli?za 4 dana te toliko zavoleo?ne treba da tugujes za ovakvim deckom koji te je zamenio cim tebe malo nije bilo…

  2. u potpunost se slazem sa tobom ocigledno je da te ne zasluzuje a u svakom slucaju ces naci nekog 100 puta boljeg;))))

  3. Nemoj nikad vise da mu se vracas ili pitaj ga otvoreno sta on hoce od tebe kad ste vec raskinuli,ili ga pitaj da budete prijatelji,mislim da bi zbog toga bila srecnija.

  4. Znate onaj kratak tekst na kraju svake knjige?ono kada u kratko prepricaju desavanje u romanu?e pa kao da sam to citala!Samo-smuvali se,otisla,vratila se,raskinuli,patila,razgovarai,patila,bice bolje.Ee kao da samo to pise

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.