Start My Love Story Vaša nova istinita priča – “Možeš da se promeniš zbog mene”

Vaša nova istinita priča – “Možeš da se promeniš zbog mene”

SHARE

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Bila sam dugo zaljubljena u njega, bio mi je najbolji drug. Ipak, on je bio s njom, iz njegove priče s devojkom koja je drugačija od drugih, koju mnogo voli. Slušala sam ga svaki put, sve njegove priče. Znala sam sve šta oni rade. Inače, ona mi je bila drugarica i to mnogo dobra. A onda, u toku leta, ja ne znam tačno kad, ja sam se zaljubila u njega. Nisam mogla da mu priznam jer nisam htela da mu kvarim sreću s mojom drugaricom, iako sam htela par puta. Ne znam, nisam mogla.

Noćima sam plakala i pitala se zašto ne može da me gleda drugačije,kao devojku…Suze su mi same išle niz lice, bol je bio neopisiv, ponekad neizdrživ. Onda, negde u oktobru nisam mogla da izdržim više. Došao je kod mene kući, gledali smo ‘Friends With Benefits’ i tu se desila neka hemija između nas, shvatio je da sam zaljubljena u njega. Ali nije mogao, tj. nije hteo da pokvari to naše prijateljstvo zbog nečega što će kratko da traje (tako je on rekao). Dala sam mu moj dnevnik da čita. Pročitao je sve o njemu što piše i i dalje ništa, ništa nije hteo da se desi između nas. Čak je i nastavio da mi priča o devojci, da me “nesvesno” povređuje. I opet su došle te noći, noći u kojima sam jecajima molila Boga da sve to prestane, da nađem drugog, ali nisam mogla. I tako smo mi nastavili druženje, bili smo najbolji drugovi na svetu, ali ja sam njega volela i dalje, na drugačiji način i nisam mogla da ga pustim od sebe, iako su mi svi to govorili.

Ali, sve se promenilo 28.1.2012. On je i dalje bio sa tom devojkom ali je opet došao kod mene. Pustili smo film, sedeli na krevetu i gledali. Čim se završio film, počeli smo nešto da se zezamo i desio se taj poljubac o kojem sam sanjala. ^__^ Meni je odmah u glavi bilo “Prevario je devojku”, što nikad ne bih rekla za njega,jer je poseban, drugačiji od svih. Posle tog poljubca desila su se još dva tog dana. Bila sam nekako srećna, sem kad je krenuo kući i rekao je da opet ne može ništa da bude između nas. Nakon toga, videli smo se još dva puta i opet se poljubili, mazili i sve to a i dalje je bio sa tom devojkom. Drugi put kad je bio kod mene, tačnije treći, ležali smo na krevetu i rekao je kako neće da me povredi a zna da će se to desiti jer poznaje sebe. Ja sam ga samo pogledala u oči i rekla mu “Možes da se promeniš zbog mene”. Ta moja rečenica je sve uradila. Nakon toga on je prestao da piše devojci, onda je ona raskinula. I 29.2.2012. me je pitao za ozbiljnu vezu. Ja prvo nisam mogla da verujem! Nisam mogla da verujem da je mojoj patnji došao kraj, da je dobro što ga nisam otkačila pre, da nisam slušala druge,nego sam slušala svoje srce. Bila je to prava ljubav, iskrena, puna emocija. Ali, đavo mora da umeša prste. Moji roditelji su bili protiv njega. Pokušavala sam da im objasnim sve, da ga mnogo volim, da nije tako kao što oni misle, ali nije vredelo. Oni su i dalje terali po svome, nisu hteli da me saslušaju. Opet patnja. To me nije sprečilo da ja nastavim s njim našu divnu ljubav (koja i dan danas traje). Danas iako se krijem od mojih,sve je predivno. Mogu da kažem da je naša veza savršena. Nema svađa, ljubomora je u granicama normale. Ne znam, sve je nekako savršeno, sem jedne stvari. Naravno, kod mene uvek mora da postoji neki problem, ne mogu nikad da budem potpuno srećna. On ide za Francusku za mesec dana jer mu tamo otac živi i radi i nastaviće školovanje tamo i više ga nikad neću videti. Svaka pomisao na to da više nikad neću moći da ga zagrlim, da osetim kako njegove usne dodiruju moje, da mi leptirići igraju po stomaku, te njegove ruke oko mog struka, sve ono lepo s njim, svi oni trenuci, nestaće za manje od mesec dana, samo onako, kao vetrom odnesene.. 🙁 I stvarno ne razumem zašto? Zašto prave ljubavi ne mogu da imaju srećan kraj? To stvarno nije pošteno, nije!

Marina

OSTAVI KOMENTAR