2180
Vaša nova istinita priča: “Moja prva ljubav”

Vaša nova istinita priča: “Moja prva ljubav”

2180
SHARE

 Prolece-je-ipak-stvoreno-za-ljubav

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.
Bio je to najlepši period u mom životu. Nešto najbolje što mi se ikada desilo. Svaki dan proveden sa njim, naizgled običan, meni je bio poseban. Od tog trenutka više nisam mogla da zamislim život bez njega. Od trenutka kada mi je prvi put rekao reči koje su me ostavile bez daha.

Sve je počelo jednog tmurnog jesenjeg dana. Sećam se kao da je juče bilo… Ušetao je u kabinet ‘noseći’ na sebi osmeh koji me je od prvog trenutka oborio sa nogu. Njegove zelene oči su prošle kroz razred nekako stidljivo.
U roku od nedelju dana smo se sprijateljili. Stalno smo bili zajedno. A kada nismo,’visili’ bi na telfonu i dopisivali se, razgovarali… Njegov promukli glas mi se ‘urezao’ u glavu. Niko nije znao da me nasmeje kao on. Da, bila sam zaljubljena u njega… Ali nisam imala hrabrosti da mu to priznam. Plašila sam se da ću time ugroziti i uništiti naše prijateljstvo… Ali jednog dana sve se promenilo. Postao je tajnovit…Imala sam osećaj da nešto krije od mene… I krio je. Tog hladnog zimskog jutra, posle više od dve godine savršenog prijateljstva, otkrio mi je svoju tajnu. Rekao mi je te čarobne reči. Mislila sam da sam najsrećnija devojka na svetu. Od tada, naša veza je bila iz dana u dan sve jača. Nije mi bio samo momak, već i najbolji prijatelj. Bio je sve ono što sam mogla da poželim. Sve se činilo kao u snu…Ali i snovi se završavaju.
Posle godinu dana i sedam meseci po meni savršene veze, moj najveći košmar je postao java. Počela sam da ga gubim… Iako je bio fizički prisutan, osećala sam kao da nije tu. Počeo je da se zatvara u sebe. Gubila sam ga. Gubila sam svog dečka .Gubila sam svog najboljeg prijatelja. Kada bih ga pitala šta se dešava sa njim, grubo mi je odgovarao. Govorio je kako nemam pravo da se mešam u njegove stvari. Njegov ton je u takvim situacijama bio izuzetno visok… Ali verovala sam da će se sve vratiti na staro. Da će sve biti kao i pre…A da li je? Nije… Jednog dana se sve završilo .U SMS poruci mi je napisao kako mu je dosta svega i da ne može više da izdrži. Nisam mogla da verujem šta se dešava. Bila sam besna na sve. Najviše na sebe. Mislila sam da sam ja ta koja ga je oterala od sebe. Da sam ja kriva jer sam ga izgubila… Bio je to jako težak period u mom životu…
Od te poruke je prošlo šest meseci. Pomirila sam se sa činjenicom da sam izgubila svoju prvu ljubav. Pomirila sam se sa činjenicom da sam izgubila najboljeg prijatelja… Od tada mi se nije javljao. Prolazi pored mene kao da me ni ne poznaje. Sada smo potpuni stranci… Nisam ga prebolela. Ne znam koliko će mi trebati za to,a li… Život ide dalje, zar ne? Ne znam ni zašto se tako naglo promenio. Ne znam ni zašto me je ostavio. Nikada mi nije rekao pravi razlog… I to mu nikada neću oprostiti. Samo tu činjenicu da me je ostavio bez objašnjenja. Jer, ako sam ikada nekoga iskreno volela, to je onda bio on. I znam da ga nikada neću zaboraviti. Zauvek će ostati moja PRVA LJUBAV!

Dijana

6 KOMENTARA

  1. Prelepo, preslatko…Ali ujedno i tuzno…Veruj mi trazice te nazad, a ako ne saznaces kad tad da ni on tebe nije preboleo…Treba da budes jaca od njega i zaboravis ga,nacices nekog drugog,boljeg…      ♥♥♥♥  Mrs.Styles za Dijanu ♥

  2. ma polako i smireno..zivot ide dalje a ne mozes sve vreme ovog sveta posvetiti tugovanju za njim..zaboravi ga i nadji nekog drugog..sigurno ti je mnogo znacio ali kad te tako ostavi preko poruke,i ne zasluzujete te ;)

  3. draga Dijana ili Diana nzm kako se zoves ovom pricom probudila si duboka osecanja u meni ja sam plakal kad sam ovov citala ! Prezivela sam isto to samo uz mog BFF-a (sada bivseg najboljeg druga) i bila sma tuzna nemoj tugovati jer te on nezasluzuje ne tebe celu on nezasluzuje ni jedan tvoj uzdah nijednu tvoju suzu nijedan tvoj tmuran i nervozan dan ! Nemoj se nervirati zbog budale neboj se kad tad ce trcati za tobom kada shvati sta je izgubio a ti ga ignorisi i ponasaj se hladno prema njemu a posle nekoliko nedelja njegovog truda i tvoje glume oprosti mu i bice to lepo bice HAPPY END ako ne sa nijm onda sa nekim drugim al vratice ti se on videces !

    DUNJICA <3 :*

  4. Zivot ide dalje,kao sto si napisala.Svesna sam toga da ne mozes zaboraviti prvu ljubav,najboljeg prijatelja,vezu koja je trajala godinu i sedam meseci,ali…Ne brini.Osecanja se menjaju.Znam koliko moze biti dosadno u vezi,nikad da pogledas nekog drugog,jos on decak…Voleo te,100%

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.