Start My Love Story Vaša nova istinita priča: “Ljubav preko interneta”

Vaša nova istinita priča: “Ljubav preko interneta”

SHARE

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Bio je to 3.dDecembar 2011. godine. Sjedela sam na Facebook-u i dopisivala se sa frendicama. Bilo je veoma dosadno. Odjednom stize mi zahtjev za prijateljstvo. Kad sam ga prvi put ugledala moja reakcija je bila: “Paaa sladak siii!” 😀

Kad odmah stize poruka od NJEGA: “Ej ćaoo :*”, i ja sam bila u fazonu: “Ćao” xD

Dopisivali smo se, pa me i na kraju pitao da budemo u vezi. Ali ja sam odbila. Nakon toga nastavii smo da se dopisujemo kao prijatelji. On mi je stalno slao poljubce, što mi nije nimalo smetalo. Kako su dani prolazili on se meni sve više i više sviđao. Postali smo najbolji ortaci. Zezali se, šalili. Razmijenili smo brojeve telefona, pa smo se čuli stalno. Dopisivali smo se po cio dan. Kada me je jednom prilikom upitao: “Da li ti smeta što se dopisujemo cio dan, ako da onda možemo usporit?”

Kad mi je to rekao, pomislila sam u sebi: “Ma jok breeee kakvii”… A i njemu sam tako rekla.

Jednog dana bila sam da šopingujem u tržnom centru. Dok sam razgledala nešto, podigla sam glavu kad ugledah taj prelijep osmjeh, te kafene oci, *.*

Samo sam bila u stanju reći “Ćao”, a on mi je uzvratio “Hej!” I nasmijesio mi see *_*

Bila sam van svega, nisam znala gdje sam. Ja sam odmah poslala sms: “Uh ala si visok i lijep si!” Jeste da sam bila glupa al ajd… A on mi je odgovorio: “Hehe hvala, a ti si pravi slatkiš”… Jaoooo da li ja sanjam?

Na dan polumature on je došao da me vidi. Jako sam srećna bila.

On je meni uvijek slao poezije romantične, ljubavne… I ja sam uvijek uzvratila ali nisam smjela reći da ga volim. Ali sam odlučila I rekla. Jer sam vidjela da me iskreno I puno voli.

Još i danas mi se puno volimo i jako smo srećni. Nadamo se da će nam ovo još duže potrajati.

Hana

OSTAVI KOMENTAR