Start My Love Story Vaša nova istinita priča: Ljubav ne poznaje prepreke

Vaša nova istinita priča: Ljubav ne poznaje prepreke

SHARE

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Počeo je letnji raspust, vreme bez obaveza, glupih nastavnika i domaćih zadataka. Bazen se otvorio. Krenula sam na bazen sa najboljom drugaricom. Kada smo stigle videla sam njega, dečka iz mojih snova. Smeđe kose, braon očiju i predivno belog osmeha. Protrčao je pored nas i pogledi su nam se sreli, a zatim je moja drugarica uzdahnula i rekla: “To je onaj dečko koji mi se sviđa o kome sam ti govorila.” Ja sam se nasmejala i pomislila: “I da mu se svidim, nikad neću moći da budem s njim zato što se njoj dopada”.

Dani su prolazili, ja sam ga krišom gledala i osmehivala mu se. Moja starija sestra je slavila 15. rođendan, pošto sam poznavala sve njene prijatelje dozvolila mi je da prisustvujem rođendanu. Zvonce na vratima je zazvonilo i pošto sam bila blizu vrata otišla sam da otvorim. Kada sam ih otvorila, videla sam grupicu njenih prijatelja, sa svima sam se pozdravila i na kraju pojavio se on. Kada sam ga videla bila sam presrećna, ali kolena su počela polako da klecaju od uzbuđenja kada mi je pružio ruku i pozdravio se. Potom me je pitao: “Gde ti je sestra?” i tu se naš razgovor završio. Kasnije te večeri igrali smo masne fote i zapalo je da ja i on idemo na pet minuta u kupatilo i da budemo u mraku. Ja sam bila srećna, ali kad smo krenuli unutra začulo se zvonce na vratima i neko je došao da javi da njegovi roditelji imali blažu saobraćajnu nesreću, da nije ništa strašno, samo da mu je majka polomila mali i domali prst na ruci. Čim je to čuo, on je pokupio je svoje stvari i panično izašao.

Nisam ga videla nekoliko dana, ali posle kada sam ga ponovo srela, pitala sam ga kako su njegovi. On je rekao da nije ništa strašno i da je sve u redu. Zbližili smo se dosta i išli smo zajedno na bazen dok je moja drugarica bila na pripremama i na moru. Kada se vratila, opet smo krenule zajedno na bazen. Jednog dana ona je srela svoje porodične prijatelje i otišala da priča sa njima, i provela je oko 45 min sa njima. Za to vreme ja sam bila sa njim na klupi,  videla sam ga kako sedi sam i došla sam i sela pored njega. Počeli smo da pričamo kada me je u jednom trenutku zagrlio i tiho šapnuo na uvo: “Sviđaš mi se!” Ja sam se samo nasmejala i prepustila trenutku. On me je nežno poljubio. Tada je naišla moja drugarica i počela da viče na mene, svašta mi je rekla, potom se okrenula i otrčala plačući. Ja sam stajala samo u čudu i nisam znala šta da radim. Pretpostavila sam da bi bilo najbolje da pođem za njom.

Kada sam je stigla, nije htela da razgovara sa mnom, ali sam ja njoj sve ispričala i kada sam rekla sam da ga nisam namerno zavolela u inat njoj nego da se sve to desilo spontano. Ona je rekla: “Dobro, neka ti sad bude, požuri, idi do njega dok ne ode kući”, i još je dodala: “Nadam se da je ovo prvi i poslednji put da mi tako nešto uradiš!”

Potom sam brzo i panično otrčala do njega i rekla mu: “I ti se meni sviđaš”. Zatim smo se poljubili i srećni smo zajedno. Naša veza traje već mesec dana, a nadam se da će potrajati mnogo duže.

N…..

OSTAVI KOMENTAR