Start My Love Story Vaša nova istinita priča: “Jedno leto u Grčkoj…”

Vaša nova istinita priča: “Jedno leto u Grčkoj…”

SHARE

 2338_ljubavni-par-ruza-dreamstime_3424511_iff

Bilo je to prošlog leta. Sa svojom porodicom sam otišla u Grčku na more. Tamo sam upoznala Moniku, iz Nemačke. Jako smo se zbližile za kratak period i ona mi je rekla da joj se svidja jedan dečko sa kojim ide na jedrenje. I on je bio iz Nemčke. Jedne večeri ona je odlučila da pokuša da ga pronadje u hotelu u kome je odseo, a ja sam išla sa njom kao podrška. Prošetale smo baštom hotela i shvatile da ga nema. Zatim smo odlučile da svratimo do sledećeg hotela koji je zaista bio predivan pa samo sele na ležaljke i gledale decu kako se igraju u bazenu.
Nekoliko momenata kasnije pored nas su prošla dva slatka momka. Posle nekog vremena oni su se vratili i seli pored nas. Ja sam bila u šoku! Jedan on njih mi se baš svideo! Pričli su na nemačkom, a ja i Monika smo se dopisivale na mobilnom. Ona mi je bila prevodilac. Petnaest minuta kasnije ona im je otkrila da ih razume. Nismo se ni upoznali jer  sam ja morala da se vratim u svoj hotel. Sledećeg dana sam saznala da se dečko koji mi se svideo zove Hans. I ove večeri smo želele da ih vidimo ali kad smo otišle u hotel njih nije bilo. Sele smo u jedan kafić blizu hotela jako razočarane. Međutim samo par minuta kasnije oni su došli i pridružili nam se. tada samo se i zvanično upoznali. Posle pića otišli smo na palačinke i nazad u hotel. Svako veče smo se mi sastajali i zajedno se zazali sve dok me jedno vece Hans nije pozvao da odemo negde sami. To sam jedva čekala! Sutra uveče, čekao me je ispred hotela sa jednom ružom! Bio je tako sladak. Šetali smo se satima i na rastanku se poljubili. Sledećih par dana mi je bilo najboljih u životu! Svaki momenat sam provodila sa njim. Zajedno smo išli u šoping, jeli sladoled, palačinke, išli na plažu, slali razglednice i mučili se u prevodu sa srpskog i nemačkog na engleski! Ali kao što svi znamo svemu lepom dodje kraj. On je morao da se vrati u Nemačku. Bila sam tužna i pokušavala sam da nadjem neko rešenje za našu vezu. Odlučila sam da pričam sa njim, ali mi je on samo rekao: ”Slušaj, ne znam kako da ti kažem ovo, a da te ne povredim puno. Ja u Nemačkoj imam devojku i stvarno je volim.” Bila sam šokirana i imala sam osećaj da mi se ceo svet ruši. Zavrtelo mi se u glavi.
Otrčala sam u hotel i počela da plačem kada mi je stigla poruka: ” Izvini”. Nisam mu ništa odgovorila, nisam više htela da ga vidim! Ostatak dana mi je bio užasan, ali je Monika nekako uspela da me razvedri i kaže da mi je ostalo samo još par dana na moru i da ću ponovo doći tek sledeće godine, a da je on samo jedan lažljivi momak.
Tako, drage moje devojke nemojte se mnogo zaljubljivati i pokazivati vaša osećanja jer se na svakom koraku nalazi neki prevarant koji će vas povrediti i slomiti srce, ali opet nemojte se mnogo igrati sa njim jer može ispasti da je baš on bio onaj pravi!
Nina

OSTAVI KOMENTAR