Start My Love Story Vaša nova istinita priča – Friendship between boy and a girl always...

Vaša nova istinita priča – Friendship between boy and a girl always ends with love

SHARE

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Poslednji dani avgusta, još malo pa škola, a drugarica i ja se vraćamo iz grada i idemo ka klupicama u našem kraju. Tamo sede dva momka, jednog poznajemo, S., momak drugarice iz našeg društva. Drugi se zove N. i doselio se ovde, to je sve što sam znala o njemu. S. nas je upoznao, i svako je otišao na svoju stranu. Jednog dana mi je tražio broj telefona, i ja sam mu rekla da me slobodno pozove ako mu treba društvo za školu, jer je tek stigao. Tako je počelo naše druženje. Iši smo zajedno u školu, vraćali se zajedno, ostajali malo posle časova i pričali. Postali smo najbolji drugovi, dok su nas svi zadirkivali kako smo zajedno. Meni nije smetalo, ali sam uvek nekako govorila da nije tako. Dani su prolazili, a mi smo sve više izlazili zajedno, družili se, smejali, donosio mi je radost, i čuvao moje tajne. Jednog dana smo pošli u šetnju, i on me je čekao, i stajao tamo, sav savršen. Po prvi put sam uhvatila sebe kako razmišljam o njemu na taj način. Kako je lep, mislila sam u sebi dok sam mu prilazila, ali sam ćutala, i sve je bilo kao i do sada, sem tih nekih uzburkanih osećanja koja su tinjala u meni. Grlio me je, ljubio, čuvao, i znala sam da tu ima nečeg, ali sam ćutala i čekala na njegov korak. Počeo je da se druži sa jednom drugom devojkom i to me je povređivalo, bila sam ljubomorna, histerisala o tome ali iz opravdanih razloga, jer je prati reputacija loše devojke koja se igra sa tuđim osećanjima, ali u sebi. Jednog dana sam slučajno iskazala tu svoju ljubomoru, i to je za njega bio znak. Prestao je da se druži sa njom, a jedne divne večeri dok smo stajali usne su nam se sudarile, i samo smo izgovorili DA. Nije to bio znak “Da, poljubi me”, nego smo se našli u neprijatnoj situaciji…Posle opet, i opet, i poljubio me je. Moja prve reči posle toga su bile: “Šta ako smo pokvarili divno prijateljstvo?”| on me je ućutao još jednim poljupcem, ali ja nisam znala da li smo zajedno ili ne. Ujutru smo se našli za školu, ja sam ga poljubila u obraz, otkud znam. Poljubio me je, ali i dalje nikom nismo ništa govorili. Izlazili smo za vreme časova u WC, krili smo se, bilo je zanimljivo jer je bilo tajno, iako nije bilo potrebe za tim. Sutradan uveče, bio je petak, ja sam izašla sa društvom, on je došao po mene, i skupila sam hrabrosti da ga pitam: “I šta sad? Šta smo mi sad?” On je rekao: “Šta ti želiš.” Ja, kao i uvek, da izbegnem odgovor izvadim se na “Prva sam te pitala”. On me je poljubio i rekao:” Ja želim ovo..” Ja sam samo tiho rekla: “I ja”, i nastavili smo u grad. Od tada je prošlo 10 meseci, mi smo srećni i zaljubljeni kao i prvog dana, voli me najviše na svetu i život bi dao za mene. I sa moje strane je tako, volim ga više nego sve na svetu, sa njim je sve stvarno i pravo, razgovaramo o fakultetu, zajedničkom životu, i sasvim sam sigurna da je on moj princ, moje sve, budući otac moje dece, i moj muž.
Svim tinejdžerkama poručujem da ne odustaju, da kada zavole po prvi put i kada budu ostavljene da ne posustaju, jer prva ljubav ne znači i prava.

magnificant, 17

OSTAVI KOMENTAR