753
Vaša nova istinita priča – Friendship between boy and a girl always...

Vaša nova istinita priča – Friendship between boy and a girl always ends with love

753
SHARE

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Poslednji dani avgusta, još malo pa škola, a drugarica i ja se vraćamo iz grada i idemo ka klupicama u našem kraju. Tamo sede dva momka, jednog poznajemo, S., momak drugarice iz našeg društva. Drugi se zove N. i doselio se ovde, to je sve što sam znala o njemu. S. nas je upoznao, i svako je otišao na svoju stranu. Jednog dana mi je tražio broj telefona, i ja sam mu rekla da me slobodno pozove ako mu treba društvo za školu, jer je tek stigao. Tako je počelo naše druženje. Iši smo zajedno u školu, vraćali se zajedno, ostajali malo posle časova i pričali. Postali smo najbolji drugovi, dok su nas svi zadirkivali kako smo zajedno. Meni nije smetalo, ali sam uvek nekako govorila da nije tako. Dani su prolazili, a mi smo sve više izlazili zajedno, družili se, smejali, donosio mi je radost, i čuvao moje tajne. Jednog dana smo pošli u šetnju, i on me je čekao, i stajao tamo, sav savršen. Po prvi put sam uhvatila sebe kako razmišljam o njemu na taj način. Kako je lep, mislila sam u sebi dok sam mu prilazila, ali sam ćutala, i sve je bilo kao i do sada, sem tih nekih uzburkanih osećanja koja su tinjala u meni. Grlio me je, ljubio, čuvao, i znala sam da tu ima nečeg, ali sam ćutala i čekala na njegov korak. Počeo je da se druži sa jednom drugom devojkom i to me je povređivalo, bila sam ljubomorna, histerisala o tome ali iz opravdanih razloga, jer je prati reputacija loše devojke koja se igra sa tuđim osećanjima, ali u sebi. Jednog dana sam slučajno iskazala tu svoju ljubomoru, i to je za njega bio znak. Prestao je da se druži sa njom, a jedne divne večeri dok smo stajali usne su nam se sudarile, i samo smo izgovorili DA. Nije to bio znak “Da, poljubi me”, nego smo se našli u neprijatnoj situaciji…Posle opet, i opet, i poljubio me je. Moja prve reči posle toga su bile: “Šta ako smo pokvarili divno prijateljstvo?”| on me je ućutao još jednim poljupcem, ali ja nisam znala da li smo zajedno ili ne. Ujutru smo se našli za školu, ja sam ga poljubila u obraz, otkud znam. Poljubio me je, ali i dalje nikom nismo ništa govorili. Izlazili smo za vreme časova u WC, krili smo se, bilo je zanimljivo jer je bilo tajno, iako nije bilo potrebe za tim. Sutradan uveče, bio je petak, ja sam izašla sa društvom, on je došao po mene, i skupila sam hrabrosti da ga pitam: “I šta sad? Šta smo mi sad?” On je rekao: “Šta ti želiš.” Ja, kao i uvek, da izbegnem odgovor izvadim se na “Prva sam te pitala”. On me je poljubio i rekao:” Ja želim ovo..” Ja sam samo tiho rekla: “I ja”, i nastavili smo u grad. Od tada je prošlo 10 meseci, mi smo srećni i zaljubljeni kao i prvog dana, voli me najviše na svetu i život bi dao za mene. I sa moje strane je tako, volim ga više nego sve na svetu, sa njim je sve stvarno i pravo, razgovaramo o fakultetu, zajedničkom životu, i sasvim sam sigurna da je on moj princ, moje sve, budući otac moje dece, i moj muž.
Svim tinejdžerkama poručujem da ne odustaju, da kada zavole po prvi put i kada budu ostavljene da ne posustaju, jer prva ljubav ne znači i prava.

magnificant, 17

23 KOMENTARA

 1. Buduci muz i otac mije dece?!Kraljice! Inace,prica je prelepa,nadam se da cete jos dugo biti ovako srecni! :D♥

 2. Naslov mi se bas i ne svidja…ali je prica predivna…Nemoj samo da se mnogo zanosis…otac moje dece,moj muz…Ali nadam se da cete da budete jos mnogo,mnogo zajedno i zelim ti sve naj,naj. POZZ :D 

 3. Svidja mi se prica, jako me podseca na pricu koju su mi ispricali moj tata i njegova supruga,  samo sto je to bila dosta komplikovanija, tuznija prica koja je imala srecan kraj… Ja sam tom pricom bila odusevljena ako vas zanima mogu da je podelim i sa vama.. :D

 4. Nina(tatina supruga) upoznala je mog tatu kada je kenula na fakultet, pošto  se preselila u drugi grad, upoznao ih je zajednicki drug. Od prvog trenutka između nih se osećala neka neverovatna hemija. Izlazili su zajedno ali ne kao par, već  kao prijatelji, tata je imao devojku koja je bila njegovo godiste, Nina je 4 godine mlađa od tate. Kada je tata raskinu sa njom,  Ninina   drugarica je bila sa tatom, Nije ni slutila koliko su tata i Nina zaljubljeni jedno u drugo, mislila je da su samo dobri prijatelji, jer Nina nikada nije govorila o svojim osećanjima. Jedan dan su zajedno bili u stanu, kada je tata počeo otvoreno da govori o svojim osećanjima, i rekao joj je kako je ona prva devojka kojoj je rekao „Volim te“, tada su se prvi put poljubili. Nastavili su da se viđaju, a poljubci su dolazili sami od sebe.Ubrzo ih je videla ta devojka i nakon toga, verovatno zbog toga što je izgubila drugaricu nije želela da izgubi i najveću ljubav. Od tada su bili nerazdvojni, niko nije mogao da stane između njih. 
   Završili su fakultet, zaposlili se,  kada je Nina ostala u drugom stanju.  Ali to još nisu znali, vraćali su se sa nekog slavlja, oboje su popili,Nina je bila za volanom, vozila je prebrzo kada se desio sudar, tata je zadobio lakše povrede, a Nina zadobila tezu povredu i izgubila  je  izgubila bebu. Tata je sebe krivio za sve što  se desilo te večeri, Nina je osećala veliku krivicu, nije razumela zašto on krii sebe i tako je njihova veza počela da slabi. Ubrzo je Nina dobila poslovnu ponudu u Nemačkoj. 
  Kada je došao dan da saopšti da li je prihvatila, oišla je do tatine kancelarije (ovaj događaj im je promenio život iz korena), želela je da joj kaže svoje mišljenje, ali je tata u tom trenutku bio veoma blizak sa jednom ženom koju Nina nije poznavala,nakon toga , posvađali su se i Nina je odlučila da ode, ali bez pozdrava. 3 godine je provela u Nemačkoj. 
  Za to vreme sam se ja rodila, moja mama, bila je tatina uteha, imali su malu avanturu, a plod te avanture sam ja.  Kada se Nina vratila, znala je za mene, nije se ljutila na moju mamu, one su oduvek bile veoma bliske. Nina voli u šali da kaže, kako su one najbolje drugarice i sve dele. Oduvek je bila dobra prema meni, a ja sam tek skoro shvatila, zašto je moj tata toliko voli. 
  Iako su 3 godine bili razdvojeni, Nina je i dalje volela samo mog tatu. Tata je bio sa drugom ženom, alije u novčaniku i dalje nosio Nininu sliku.  Nekoliko meseci nakon što se Nina vratila, shvatili su da ne mogu jedno bez drugog i ubrzo su se venčali.  

 5. jaooo to zuci kao nase priljateljstvo,jedino sto ja zivim u kanad a on u srbiji…ako bude me ikad poljubio imam da mu bas kazem Šta ako smo pokvarili divno prijateljstvo…jaoo nemam hrabrosti da mu kazemm plasim se za nase priljateljstvo…ali slatko je jako

 6. kako lepe price, mada mi se samo malo vise svidja Elenina, ali i tvoja je lepa megnaficant (sorry ako sam pogresila u spelovanju imena)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.