Start My Love Story Vaša nova istinita priča: “Dajana – Dejana”

Vaša nova istinita priča: “Dajana – Dejana”

SHARE

love story

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Bila sam u vezi sa dečkom, divnim dečkom. Zvao se Sergej. BIO je savršen. BIO je najbolji. On se uselio u našu ulicu, nedaleko od moje kuće. Nije ništa znao, gde je prodavnica, ama nista. Ja sam ga upoznala, odmah mi se svideo. Pokazala sam mu celu ulicu, ama sve… Toliko sam mu pokazivala da je on znao o toj ulici više od mene. Bio je tako sladak, bio je… Savršen. BIO je. Više nije…

Tako smo mi svuda išli zajedno, upisao se BAŠ u moj razred. Napikirao je savršeno mesto. 😀 Sedeo je u klupi sa mojom najboljom drugaricom, Dejanom. On je bio iza moje klupe. Ja sam baš volela matematiku i dobro mi je išla, pa bi me on stalno zivkao “Dajana! Dajana! Daj da prepišem!” čemu bih se ja ceo odmor smejala. Nisam imala mira od njega. Ali nisam mislila da sam se zaljubila. Nisam ni pomislila na tako nešto. Pričali bismo ceo odmor, pričali bismo na času pa bi nas nastavnici opominjali. BILO je savršeno. To su BILI najbolji trenuci mog života.

Mi smo se tako družili jedno 3 meseca. Jednom smo se sreli u parku. On je sedeo na jednom panju i ja taman da mu se javim, on me uhvati za ruku i odvede iza jednog drveta. Ništa mi nije bilo jasno. Onda mi je rekao 2 magične reči koje svi vi znate – Volim te. Mislila sam da sam doživela iskrenu ljubav. Svi su mislili. Bila sam tako srećna da sam molila nastavnicu da sedim sa njim, ali mi nije dala. Pa barem sam ipred njega. Sve što smo radili i dalje smo radili. Imali smo ista interesovanja, isto sve! Tada sam zivela u savršenom svetu. Od tolikog uzbuđenja čak sam i zanemarila učenje i bila sa njim. U 1. godini naše veze prespavali smo jedno kod drugog. Kuća mu je savršena. Više dečaka voli pse, ali Sergej mnogo više voli mačke. Često mi kaže da bi voleo da sam ja njegova ljubimica. xD Naša veza je trajala 3 godine.

U 3. godini naše veze moja BFF je često spominjala da bi volela dečka kao što je on. Čak me je jednom pitala da joj ga pozajmim. Mislila sam da se šali, tada sam se samo smejala. Nisam puno razmišljala o tome. Nisam ni znala šta će se desiti. Nisam znala da će ono savršenstvo postati… najveći pakao! Sergej je stalno išao kod moje BFF. Prestao je da mi se javlja na ulici, iako bih se ja njemu uvek javila! Bila sam jako tužna. Često bih ga pitala “Šta to ti i Dejana radite? Zašto više nisi kao ranije? Zašto?!” na šta bi me samo gurnuo i rekao “Nije tvoja stvar. Prestani da pitaš”, i nastavio svoj put ka Dejaninoj kući. Šteta što je njena kuća odmah ispred moje. Gledam ih svakog dana kako se šetkaju, zaljubljeno šetkaju. Dejana i Sergej su podsećali na mene i Sergeja. Samo da to ‘e’ ne postoji, svet bi bio savršen! Ali da, u njegovom imenu ima slovo ‘e’. Plakala sam. Mlađa sestra od Sergeja mi je rekla da ga Dejana uči receptima za kolače. Ja bih odmah prepoznala tu laž, jer on mrzi kuvanje, a kamoli slatkiše. Bila sam ljubomorna, strašno ljubomorna. Kada bih došla kući bacala bih jastuke u sobi, lupala krevet, pa čak sam i polomila svog plišanog medu kojeg sam dobila od mame i tate za prvi rođendan, pa sam ga ušila. Bila sam tako ljubomorna, da sam u školi dala Dejani ceduljicu gde piše “Vrati mi mog dečka. Nismo više najbolje drugarice”, što je ona ladno iskulirala. Nije se bunila i samo mi naglas rekla “DOBRO DAJANA!!!” i nastavnica ju je opomenula, a ona bi rekla da sam joj ja nešto rekla pa mi ona onda kaže. Bila sam ljuta, tužna. Osećala sam 100 emocija, ne mogu da opišem. Ali većina vas ste to osetile.

Nije mi se više javljao na ulici. Nije mi se više osmehivao. Nije me više dozivao na času. Ja nisam postojala. Moje ‘a’ iz imena Dajana pretvorilo se u ‘e’. Sve što je radio samnom sada radi sa Dejanom. Ima i lošije ocene jer Dejana nema pojma o matematici. Polako pokušavam da ga prebolim. Od tada prošlo je 2 meseca. Jako sam tužna i nadam se da će me opet primetiti, iako je uzalud.

Priča jeste kratka, ali ja sam uložila celo srce u nju. Jer ja njega volim. I uvek ću. A sve se promenilo zbog slova e koje je izguralo drugo slovo mog imena i zauzelo njegovo mesto.

Plava kokoška

OSTAVI KOMENTAR