488
Vaša nova istinita priča: Časovi italijanskog

Vaša nova istinita priča: Časovi italijanskog

488
SHARE

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Bila sam u sobi i gledala novu epizodu “Tračare” kada sam čula zvono na vratima. Nisam se obazirala, mislila sam da su to sestrine drugarice. Ali, čula sam kako me majka zove…Sišla sam dole i videla Luku. Luka je moj drug iz razreda, inače jedan od najpopularnijih momaka u školi. Setila sam se da je danas u školi rekao da će svratiti do mene po domaći iz hemije. Ali, nije bio sam. Došao je sa njegovim drugom, Nikolom, mojom dugogodišnjom simpatijom. Niko nije znao da mi se Nikola sviđa, nikom se nisam usudila to reći. Nikola nije išao u moj razred, ali sam ga znala sa časova italijanskog, išli smo zajedno.

“Heej”, rekla sam i skrenula pogled. Uvek sam izbegavala dužu priču s njim, nisam znala kako da se ponašam.
“Eee, došao sam po svesku iz hemije”, rekao je Luka.
Otišla sam u sobu, i uzela svesku. Ruke su mi se tresle. Dala sam Luki svesku. Krenula sam da mu objasnim šta da prepiše, ali moja sestra ne bi bila moja sestra, da me ne izblamira u svakoj mogućoj situaciji. Čula sam je kako vrišti u svojoj sobi. Luka i Nikola su začuđeno gledali u mene. Nasmejala sam se i razdrala se: “Inaaaaaaaaa”! Izašla je vrišteći iz sobe:”Aaaaaaaaaaaa, znaš šta su objavili na Facebooku? Jaooooooooooo, ne mogu da verujeeem…Justin možda dolazi u Hrvatskuuuu..Kako sam sretnaaaaaaaaa”. Skočila je na mene. Nikola i Luka su se smejali. Ina je otišla kod majke da joj kaže za Justina, a ja sam Luki rekla šta da prepiše, i oni su otišli. Otišla sam kod sestre i izdrala joj se, ali se ona nije obazirala na mene.

Sutra u školi smo imali italijanski i znala sam da ću videti Nikolu. Celi dan sam ga izbegavala, ali kada sam krenula na italijanski, znala sam da je vreme da ga vidim. Ušla sam u učionicu, Nikola nije bio tamo. Sela sam sama, i nakon 2 minuta ušao je Nikola i seo pored mene.
“Pa, sestra ti je baš luda za Bieberom, a?”
“Aha, veliki fan”, rekla sam.
Nasmejao se i ništa nije rekao.
Nisam mogla da ga pogledam. Jednostavno, izgubila bih se u tim zelenim očima. Inače nisam uopšte stidljiva, ali pred njim nisam znala kako da se ponašam. Ćutala sam celo vreme. Nastavnica je upisivala čas, a ja sam, verovatno prvi put u svom životu, jedva čekala da počne s predavanjem.
“Pa, baš znaš italijanski”, rekao je.
“Verovatno zato jer učim”, rekla sam. Božee, šta mi je bilo?
“Ovaaj, pa meni baš ne ide, a sutra je pismeni, pa sam mislio, ako možeš, da mi objasniš malo.”
Ostala sam zaprepašćena. Ja da pokazujem, POSLE ŠKOLE, italijanski Nikoli, najpopularnijem i najzgodnijem dečku u školi? Kidding me? Nisam znala šta da kažem…
“Mislim, ako ne možeš..”
“Mogu”, prekinula sam ga..”Ovaaj, nemam nikakvih obaveza danas, tako da mogu.”
“Super”, rekao je…”Kod mene?” WHAT? Kod njega? Neeeee…
“Mislila sam da ćemo ostati u školi”
“O, pa meni je svejedno, ali pošto mi je samo brat kući, mislio sam…”
“Ne znam gde živiš”. Kako sam slagala, naravno da sam znala gde živi.
“Pa, nikakav problem, objasniću ti.”

Osetila sam se kao nikad pre. U stomaku kao da su se probudila neka čudovišta, bila sam jako srećna. Mislila sam da je to šansa da se upoznamo bolje. Posle italijanskog imali smo još 2 časa, i ja sam bila tako uzbuđena. Jedva sam čekala da odem kod Nikole, a ipak sam se bojala kako će to sve proteći. Dogovorili smo se u 6h. Kasnila sam, više namerno. Pozvonila sam na vrata, otvorio mi je njegov brat.
“Hmm, ovaj, izvini, je li Nikola tu?”
“NIKOLAAA, razdrao se njegov brat.”
“Drago mi je, ja sam Ema”, rekla sam.
“Nemanja”, pružio je ruku. Nikola je mnogo ličio na njega, samo što je Nemanja 4 godine stariji.
Počeli smo sa učenjem.
“Pa ovaaj, želiš li prvo da ti objasnim Futur ili Passato Prossimo? Futur je lakši, pa može prvo to?”
“Zašto da ne”, rekao je. Mislim, kako sam mogla da se skoncentrišem na učenje pored njega ovakvog?
I, zaista, ne znam kako, objasnila sam mu futur.. Uradio je sve zadatke tačno. Bila sam srećna što je shvatio.
“Stvarno si sve shvatio”, rekla sam, sva ponosna.
“Pokušavam da se skoncentrišem samo na učenje, izgleda da mi je do sad uspevalo. Ali, mislim da više ne mogu…”
Really? Nisam mogla da verujeeeeem! Iako mi se dugo sviđao, bilo mi je tako neprijatno.. Polako je počeo da mi se približava… Znala sam šta sledi i odlučila sam da uživam u trenutku. Ispred mene je stajao on, tako savršen. Ovo je bilo nešto što sam tako dugo željela, što sam priželjkivala. Ovome sam se nadala svakog dana, ali ga nikako nisam očekivala. I na kraju, nisam se razočarala. POLJUBILI SMO SE!

Prošlo je dva meseca od našeg prvog poljubca. Ja i Nikola smo i dalje u vezi. Srećni, mnogo srećni. Zaista, ljubav je čudna. Tako magična, ali magija može nekad biti samo iluzija. Tako srdačna, a tako svirepa. Tako pitoma, a opet tako divlja. Nisam ekspert i nisam tako pametna da otvaram temu ”Ljubav”, ali znam, desi se kad se najmanje nadaš.

Emma

38 KOMENTARA

 1. ZAISTA SE ZAHVALJUJEM @KATY LOVES I @HARRY AND NIALL IS PERFECT I NARAVNO SVIMA KOJI CE MI ODGOVORITI JOs JEDNOM HVALA!!!!

 2. svidja mi se prica
  ali i ja imam jedan problem:
  moja najbolja drugarica i moj najbolji drug(u koga sam bila zaljubljena)se ludo vole…Ali oni su vec bili zajedno i raskinuli zato sto je za to saznala njena mama i jako se naljutila zato sto joj to nije rekla i moja drugarica je bila u kazni dva meseca….a prvi put je ona njega pitala,a pre tri dana on nju…..moja drugarica se boji da ce za drugu vezu saznati njena mama i da ce joj oduzeti sve osim skole…ja nezelim da pati nijedno od njih a pogotovo ne oboje i volela bih da ova prica ima srecan kraj…..zato ako neko od vas ima predlog kako da oni budu srecni a pritom da njena mama nebude ljuta neka mi ga napise ovede unapred hvala

  • Najbolje je da porazgovara sa svojom mamom,nikada ne treba kriti nesto,i lagati.Imala sam slicnu sutuaciju sa svojom drugaricom.Ako hoces posalji mi mail na adresu mily.fanste@gmail.com pa te mogu jos nekako posavtetovati :)

  • neka porazgovara sa mamom .a ako to ne pomogne neka drze u tajnosti i da niko to ne zna.nadam se da sam pomogla javi sta je uradila.srecno!!!!!!:)))

 3. havala MissMilyPetrova  i  i love music  ali ona se boji kako ce njena mama reagovati….hvala vam puno ako imate jos neku bilo kakvu ideju javite mi…

  • Pa neka poprica sa mamom ali da joj ne kaze da se zabavlja sa njim dok ne Neka vidi mamino misljenje o njemu i o svemu tome. Ako joj bude mama rekla da nema nista protiv neka joj kaze, a ako kaze da joj se to ne svidja, neka sacuva to za sebe neko vreme, a posle nek kaze mami da je sa njim da je mnogo srecna i zaljubljena, a kad to njena mama i sama primeti ne verujem da ce da kaze cerki da prestane da se vidja sa njim! :D

 4. Prelepa je prica, stvarno :D <3333
  Emma, odusevljena sam krajem, ako mogu da kazem zakljuckom xD Mislim da cu to da ti ukradem za neki pismeni iz srpskog <33333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.