Start My Love Story Vaša nova istinita priča: “Buđenje ljubavi za školsku slavu”

Vaša nova istinita priča: “Buđenje ljubavi za školsku slavu”

SHARE

0752007.48

Sve je počelo 25.1.2013. na dan školske slave. Došla sam ranije na probu za predstavu, on je bio tamo. Sviđaomi se već duže vremen, ali nism htela to sebi da priznam. Dok moje drugarice nisu došle, ja sam ćaskala sa njim, o svemu i svačemu., ali kada me je pitao da li znam ko je on, iako sam znala, tiho i stidljivo sam odgovorila “Ne “. Posle probe sam otisla u pekaru, a on je krenuo zamnom i taman je pokušao da mi objasni ko je,  ja sam hitro rekla “Niti me zanima”. Ni dan-danas ne znam šta me je navelo da mu to odbrusim. Mislim da sam želela sama sebi da dokažem da mi se on ne svidja. Prolazili su dani, a svakim danom smo mi pričali i smejali se zajedno.
Zatim, došao je i 19.2.2013. Prošlo je skoro mesec dana, ali ja sam i dalje poricala da išta osećam prema njemu. Šetala sam školom i on je povikao moje ime. Okrenula sam se i videla njega kako sedi na klupi i igra igricu. Rekla sam “Molim?”, a on je rekao  “Sedi pored mene”.  Mislim da sam se zacrvenela kao najcrvenija paprika. Zaneli smo se u priči, u jednom momentu shvatila sam da je  moja nastavnica odavno ušla u učionicu. Pogledala na sat i primetila da kasnim. Rekla sam mu: “Divno! Otkad sam pocela da se družim sa tobom, ja kasnim na časove!” , on mi je rekao:  “Ne brini se ,Bler.”  .Zvao me je Bler po liku iz serije  “Gossip Girl”.  “Idem ja s tobom, rećiću da sam te ja zadržao.”, odgovorio me je sa širokim osmehom na licu. Stigli smo do učionice.  Dok sam nepomično stajala ispred vrata, nije mi se odlazilo od njega,  on mi je dao njegov dobro prepoznatljiv tamnoplavi sat. Rekao mi je:  “Izvoli, sa njim nećeš kasnti. 🙂 ” . Rekla sam:  “A kada da ti ga vratim?”  Samo mi se približio i šapnuo mi je:  “Ima vremena”. Izvinili smo se nastavnici zbog kašnjenja, ja sam ušla u učionicu, a on je otišao. Ceo taj čas sam gledala u njegov sat, nisam pratila nastavu, samo sam o njemu mislila.
U glavi mi je bio njegov osmeh, njegovo lice, njegov miris.
19.3.2013.
Došao je do mene i samo me je odvukao na drugu stranu. Otišli smo iza škole, seli na hladni beton, zagrlio me je i puf…Njegove usne su dotakle blago deo gde spajaju usne i obraz.To su bile najcenjenije dve sekunde u mom zivotu, ali sam ga odgurnula šta sam mogla. Zaboravila sam da je njegov sat i dalje na mojoj ruci. Otrčala sam, ali me je našao. Stao je iza mene i njegove ruke su se našle oko mog struka. Njegovu glavu je promolio na moje rame. Ovaj put me nista nije sprečilo da i ja njega zagrlim najjače što mogu.
Meseci su nekako brzo prošli,  dosao je i taj dan. Poslednji dan svim maturantima. Plakala sam ceo dan. Mrzela sam svoj život.Znala sam da je to poslednji dan koji ću provesti sa njim. I dan-danas ga volim najviše na svetu.Volim ga visše od sebe. Svoj život bih dala za njega. Nadam se da će doći dan kada ćemo mi biti zajedno.

AB.

OSTAVI KOMENTAR