Start My Love Story Vaša nova istinita priča: “Prva greška”

Vaša nova istinita priča: “Prva greška”

SHARE

01183466.interactive.a

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Bio je to mart, 2013. Sećam se kao da je juče bilo. Kad sagledam i jeste. U školu u koju ja idem nalazi se on. Pre ga nisam primećivala, jer bila sam pa mogu reći dete. Lep je, bar za mene, visok ok. malo viši od mene, lep osmeh, i moje najdraže ona njegova zavodnička faca. Počela sam ga više primećivati kad su stavili naše maturske slike na pano. Našla sam ga na face-u, pitala drugarice o njemu. Počela sam da se raspitujem o njemu, ali su mi svi govorili da nisam njegov tip. Nisam se predavala. Moja super drugarica ima druga koji ide s njim u isti razred, pitala sam je da pita P********-ime dečaka, ima li on devojku ili da li mu se ko sviđa. Rekla je da će pitati i da će kopirati sve što budu pričali, pričali su preko fejsa. Rekao je da nema devojku i da mu se niko ne sviđa, kada je spomenula mene, onako usput, rekao je da nisam baš za njega. Drugarica mi je ispričala šta je reko.  Ha, šta sam mogla očekivati od toga, legla sam potištena, san nije dolazio na oči, pa sam zamišljala naš susret. Pošto idemo zajedno na matursku ekskurziju zamišljala sam kako se sudarimo, ili kako mi priđe, ili kako sedim na plaži sama a on svira gitaru, sve pozove na plažu, pa i mene.

Sutradan sam pričala s drugaricom, i odlučila da mu se javim. Sela sam za kompjuter. Bio je online. Bojala sam se, drhtale su mi ruke i noge, znojala sam se, trema me hvatala kao nikad, srce lupalo kao da hoće da iskoči. Imam strahovitu tremu zbog samo jednog “Ćao!” Ipak, posle ko zna koliko puta napisanog i obrisanog i ponovo napisanog, ćao, uspela sam da mu pošaljem. On je odmah dgovorio. Zamolila sam ga da nikom ne kaže jer ako kaže puknut će bruka. Napisala sam mu šta osjećam a on meni “No COMENT”, mislim stvarno mogao je staviti i tri tačkice :)). Onda mi je rekao kako ne oseća ništa prema meni, ali mu prija da se ovako dopisujemo. Ok. bila sam mirna neko vrijeme, ustvari i sretna jer sam saznela da sam hrabra osoba, i da sam bogatija za još jednog druga. Počeli smo pričati o maturi, zasmejavao me, čak je bio fin pa je rekao da ne budem tužna stvarno sam super face drug.

Rekla sam mu da mora proći kraj mene sutra, jer sam dežurna, nije ništa odgovorio. Kad je sutra prolazio nije me ni pozdravio bila sam malo tužna i pomalo ljuta, ni sledeći dan me nije pozdravio, već sam bila izgubila nadu no…..Nedelju dana kasnije dok sam čekala drugaricu da izađe iz kabineta naišao je on, pogledali smo se, kraj njega je išao drug, nisu ništa pričali no kad me je ugledao počeo je dozivati druga i približava mu se. Tako i ja radim kad me neki momak pogleda koji mi je lep. Desilio se još nešto, bila sam na predavanju na koje je i on došao seo je preko puta mene dva puta su nam se pogledi sreli…Hm šta mislite jesu li to znakovi simpatija il slično tome??? Molim vas pomozite, šta dalje da radim???

 

Crvenkapica ::::::))))

OSTAVI KOMENTAR