430
Nova istinita priča: “Sve u onoj nameri da pobegnem od ljubavi’

Nova istinita priča: “Sve u onoj nameri da pobegnem od ljubavi’

430
SHARE

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Prva je ušla u sobu, on za njom. Neko čudno svetlo se poigravalo sa senkama na zidovima boje nezrele masline. Znala je,čim je čula zvuk zatvaranja vrata i škljocaj okretanja ključa u bravi, da je pogrešila… Pogrešila je čim je dozvolila sebi da celo veče igra i priča s njim, da ga cele noći gleda pravo u oči i govori mu šapatom. Najveću grešku je napravila kad je dozvolila da je uhvati za ruku i dovede ovde. Njegov dodir je bio za nju neko novo iskustvo, skupljala je prste u njegovoj šaci osećajući da su hladni kao led, oduzela se. A mislila je da to može. U sobi se osećao miris davno zaboravljene cigarete i dima koji se širio iz ugla. Već joj se plakalo a dim kao da je štipao za oči. Trepnula je. Lice joj je poprimilo onaj izraz kao kada hoćete da oterate neke misli iz glave. Ćutala je. Nije imala šta da kaže, znala je u kakvoj je situaciji. Da bi narušio tišinu on je progovorio. Govorio je tiho ali njegove reči su sekle ovu neprijatnu tišinu. I dalje je osećala miris cigarete, mutilo joj se pred očima, osećala je vrtoglavicu. Sela je za okrugli sto, na istrošenu i izlizanu stolicu neodređene boje. Provukla je prste kroz kosu. On kao da je to razumeo kao neki znak, privukao je stolicu i seo tik do nje.

I dalje je pričao. Ali njegove reči su se gubile negde u daljini, čula je svaku treću reč, a pred očima su joj iskrsle zelene oči njene divne prošlosti … Davne prošlosti. Oči koje su je gledale bile su plave, nežno plave i osmehivale su se. Probala je da se nasmeje. To nije bio smeh već grč. On kao da to nije primetio, počeo je da se približava, govorio je tiše, mogla je da oseti njegov jak parfem. Svaki centimetar bliže za nju je bio kao još jedan ubod nožem u stomak. To nije bilo ono pozitivno uzbuđenje, ovo je bio onaj osećaj da greši, da greši svesno. I opet je zamišljala zelene oči, čula glas, jedini koji je uvek mogao da je nasmeje, usreći, zabrine i rastuži. I pustila je da je Dimitrije poljubi, nije se izmakla. Znala je da greši i dopustila je sebi grešku. Dimitrije je jurio mesecima, sve njene drugarice su ga obožavale, ona je jednostavno bila zauzeta razmišljanjem o Markovim zelenim očima da bi primetila kako je Dimitrijeve plave zadivljeno posmatraju. Večeras mu je dopustila da joj se približi, dozvolila mu je da je poljubi, on je divan dečko a ona se oseća kao poslednji ološ zbog toga što ga zavlači. Ali zagrlila ga je, spustila je glavu na njegovo rame i ćutala tako 2 minuta. Onda je naglo skočila jer se setila kako je isto ovako ćutala i grlila Marka, kako se sigurnom osećala i kako je on izdao i učinio da se oseti poniženom, kako je prevario sa njenom drugaricom. Odgurnula je Dimitrija, otrčala do vrata, okrenula ključ i istrčala u dnevnu sobu pa napolje. Mislila je da njena najbolja drugarica neće primetiti suze u njenim očima, očaj koji je odavao njen izraz lica i da neće shvatiti zašto Dimitrije zbunjeno stoji na vratima i gleda za njom.

‘Ne znam šta joj je odjednom bilo, da li sam nešto pogrešno uradio?’ – ‘To su uspomene Dišo, ne brini, jednom će biti spremna da ponovo zavoli.’ Njena najbolja drugarica znala je koliko je Mariji teško da se pretvara da je zaboravila Marka, da flertuje sa drugim momcima, da se smeje kao da se ništa nije desilo. Jednom je morala da pukne, nije mogla da izdrži da se pretvara da je jaka. Neke stvari je jednostavno nemoguće zaboraviti. Izdaja se oprašta, ne zaboravlja i uvek boli, loša je za sujetu ako ni za šta drugo. Njena najbolja drugarica je znala da Mariji treba još dosta vremena. Ono ne leči ništa ali će je naučiti da živi sa činjenicom da nikada više neće moći da veruje zelenim očima.

Moon Girl

31 KOMENTARA

 1. Uf pa ima mnogo toga ali izmedju ostalog pitao me je da li mi se neko swidja…uzasno me muci…i ima jos nesto rekao mi je da ga ne ostaavljam… :)

 2. Kako da ga ne ostavljas? Ne razumem. :P

  Ja sam tako sa mojom simp. dopisevala,bili smo jedno u drugo zaljubljeni.Pitala bih ga ko mu se svidja,on bi rekao “Niko,trenutno.” pa bi pitao mene,ja bih isto tako odgovorila :P !
  Onda sam ja skupila hrabrost,i rekla mu da mi se svidja,onda je on rekao da je i on zaljubljen u jednu devojku,pitala sam jel je znaam,on je rekao “Da znas je.Ide u tvoje odeljenje i ima zelene oci :).” Mislim,ja imam zelene oci i jedna ruznaa i debela ****. Onda sam ga pitala “Zaljubio si se u ****? AHAHAHAH!” Onda mi je priznao da se zaljubio i on u mene. :D To je bilo prosle godine u Novembar,i jos se dopisujemo. <3
  Sestra mi je rekla da sam pogresno postupila,jer je trebao on to prvi da uradi,da se dokaze jer je on MUSKO a ne ja.. Da bi on trebao mene da osvaja! :P A onda sam shvatila da je u pravu…

  Tako da,Mica. Nzm koju ces pouku izvuci od ovoga i sta ces uraditi,ja imam 1 savet.

  Savet: Nemoj se odati! Reci da si zaljubljena u jednog decka,reci npr. da kakva mu je boja ociju (njegovih xD ) , zatim cekaj da on tebi otkrije.Reci mu,i ti si 100% zaljubljen reci mi ko je ona,onda cu ja tebi.Ako ti kaze da je u tebe zaljubljen ti onda reci,nazalost ja tebi nemogu otkriti moju simpatiju (ili tako nesto) .. Znam,da ce se pobuniti i to! Ali,bolje i to nego da budes LAKA DEVOJKA,da te osvoji iz prvog pokusaja.. ;) Mene jos nije osvojio,nedam se. :D

  Srecno! ;)

 3. Opet ja Sveznalice…kako da mu stavim do znanja da mi je stalo do njega…msm nesto on tu meni muti…i kako da saznam iz njegovih usta da li mu se svidjam al na neki indirektan nacin… :D drugarica je rekla da ce da ga pita ali ne da se to odnosi na mene nego uopsteno…ali ja ne mogu vise da cekam ,ocu da cujem! bar da znam na cemu sam…koliko ti, imas godina uostalom? :)

 4. Ja imam 15. :)

  Ovako Brankice,nemoj nikako da saljes drugaricu da ga pita jel’ mu se neka devojka svidja! :O Pitaj ga ti sama! Reci,svidja li ti se neka devojka ako kaze Da,onda pitaj koja je to (ako je neka leva,ti kazi “Lazees? Ona!? Ozbiljno?” On ce ti sigurno reci Sto? ili Ne lazem,to je to. Ako ti kaze Sto,ti reci da nije za njega da moze on i bolje. :) Mozda shvati.. ) A ako ti kaze da mu se ne svidja reci da mu ne verujes,jer covek ne moze da bude nezaljubljen! A ako ti u nekom slucaju kaze “Ti mi se svidjas.” [to se mozda nece desiti,jer su svi muskarci fukare],ti ga pitas “Zezas?” on ce ti rec “Ne sasvim sam ozb.” ili mozda i kaze “Da.” ,ali ako ti kaze to 1. onda se ti zasrami,nasmej se,nestoo.Ali odmah cim to uradis,sto bih ja uradila gurnula bih ga lagano po ramenu i otisla bih :P (da vidi da ti je milo)..

  Nesto sam izbrbljala ovako..Neraspolozena sam danas :( tako da… Nzm je li ti se svidja ideja…Ali ovo sam onako,s puno mrznje pisala …

 5. @Brankica Dobro ti je rekla i ja sam mislila da je najbolje da ga moja drugarica pita, ali posto je on mene pitao i ja sam njega….srecnooo

 6. @Brankica

  Ma nista bitno,nisu vise ljubavni problemi ;) .. Nego majka,o kucnim poslovima,skoli i o bleji za kompjuterom! :P Dosadila je vise .. Ali zanemarimo to sad ;)

  Pa i treba tako,bas kada budete sami , jer ako je okruzen drugovima ufurace se odmah .. Oni ce ono “Ooo..” a on ce te ispaliti (nabiti korpu) .. Muskarci su svinje! :P
  Tako da… ALONE *__* :D

  Srecnoo!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.