Start My Love Story Nova istinita priča! Prijateljstvo za jedno leto

Nova istinita priča! Prijateljstvo za jedno leto

SHARE

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Moje drugarice i mene ispalili su najbolji drugovi, pa sam mislila da više nikad neću imati dobrog ortaka. Međutim, na letnjem raspustu počela sam da se družim s dečacima koje dotad i nisam baš gotivila. Jedan od njih četvorice bio mi je najzanimljiviji,pa smo razmenili brojeve telefona. Dopisivali smo se po cele dane.

Ne bi prošao dan a da ne pošaljemo jedno drugom bar desetak poruka. Otkrivši da smo veoma slični, uživala sam družeći se s njim. Izlazili smo zajedno, ali se u tim prilikama nikad nismo ponašali jedno prema drugom kao kad smo se dopisivali. Ubrzo mi je postao najbolji drug. Ipak, neki su nas zezali da se sviđamo jedno drugom. Oboje smo to poricali, iako je istina da mi se pomalo sviđao. Bio je to prvi put da mi se dopao dečko koji i nije bio preterano sladak. Stvar je u tome da me je osvojio kao osoba. Ubrzo me je i to prošlo – zaljubila sam se u drugog dečka, a jedino sam njemu rekla o kome je reč. Družili smo se kao najbolji prijatelji sve dok mi nije stigla poruka u kojoj je pisalo: “Anđela,više se ne možemo družiti, žao mi je, ali tako je. Sačuvaću tvoju tajnu

Rekao mi je da nije znao da mu toliko značim i da će pokušati da natera sebe da se i dalje družimo. Nastavili smo da se viđamo kao da ničeg nije bilo dok dečka koji mi se sviđao nije obavestio o tome. Pitala sam ga zašto je to uradio, na šta je odgovorio da ne zna. Bila sam besna, ali sam i to zaboravila jer mi je bio mnogo drag. Onda mi je jednom rekao da sam ga smorila. Više puta sam pokušala da pričam s njim, ali on nije hteo. Stvarno nisam znala šta se dešava! Za moj rođendan, njegova i moja najbolja drugarica Katarina rekla mu je kako bi mi najveći poklon bila prilika da popričam s njim. Tako je i bilo. Na malom odmoru našli smo se u školskoj pekari, ali nismo uspeli ni reč da progovorimo. Uspela sam da izustim samo: “Smorila sam te?”, na šta je on rekao: “Da” i nasmejao se. Otad nismo ni u kakvom kontaktu. Na Fejsu smo prijatelji, ali se više ni ne dopisujemo. Priznajem, nedostaje mi, ali to je njegov izbor.

Anđela

OSTAVI KOMENTAR