Start My Love Story Nova istinita priča! Ništa ne boli kao neuzvraćena ljubav

Nova istinita priča! Ništa ne boli kao neuzvraćena ljubav

SHARE

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Nakon mnogih svađi između mene i mog starog, najboljeg druga, smatrala sam da više neću naći niti jednog normalnog i dobrog druga u koga ću imati poverenja. Nakon predobre ekskurzije, sprijateljila sam se sa momkom iz drugog razreda.

Nekada smo samo bili poznanici, ali onda smo se zbližili preko zajedničkih prijatelja. Doduše,tad je imao devojku sa kojom je bio oko godinu dana. Svakog dana smo bili sve bliži i nakon nekih 1-2 meseca, postali smo najbolji drugovi. Kada bih bila bolesna, on bi me zvao da pita kako sam. Kada ga ne bih sačekala pre ili posle škole, zvao bi me da pita zašto ga nisam sačekala. Kada ne bismo imali isti broj časova, on bi me čekao. Nakon izvesnog vremena, shvatila sam da gajim osećanja prema njemu, a ta osećanja nisu bila drugarska. Non-stop me je grlio, podizao, ljubio u obraz, gnjavio me je. Meni je to bilo slatko, ali to nije tako izgledalo njegovoj devojci, koja je išla sa njim u odeljenje, ali bila je godinu dana mlađa od nas. Naše druženje se nastavilo. Sve mi je pričao,a i ja sam njemu sve pričala. Shvatili smo da smo dosta slični po karakteru, a i po osobinama, manama i vrlinama. Ja sam sve više bila zaljubljena u njega, ali nisam imala hrabrosti da mu priznam, strahujući da će nam to pokvariti odnos. Sećam se da me je jednom čak i pitao, šta da kupi svojoj curi za godišnjicu. Iako me je to sve bolelo, pomagala sam mu da očvrsnu svoj odnos. Ali,to nije mnogo potrajalo.

Stalno mi je na fb-u pisao kako mu se sviđaju druge cure i da mu je ova sadašnja dosadila. Na neki način mi je bilo drago, ali bilo mi je i krivo što je tako lako bio spreman da raskine sa devojkom. Nakon našeg druženja 6-7 meseci i njihove veze od godinu dana, desilo se nešto. Sa njegove strane to je bilo očekivano, ali u to niko nije mogao da veruje. On i njegova cura su raskinuli. Zašto? Pitala sam ga.Samo se nasmejao i rekao da mu je dosta, d želi da upozna i druge devojke. To mi je ulivalo nadu, da možda, ali barem možda mu se na neki način sviđam. On nije ostvarivao nikakav kontakt sa svojom bivšom. Mi smo se i dalje družili, ali slabije. Svakog dana mi se sve više sviđao, bila sam prokleto ljubomorna, jer sa mnom je pričao o drugim curama. Želela sam da me na bilo koji način primeti, ali ne kao najbolju ortakinju, već kao devojku. Nakon toga,bivša najbolja drugarica i ja smo se posvađali, tj. ona se posvađala sa mnom i sa njim. Rekla je: “Pa šta, vi ste sad goplupčići,a?!”,nešto u tom fazonu. Mislila sam samo “ZEMLJO OTVORI SE!”,ali on me je odbranio. Rekao je: Jesmo,jel’ ti krivo možda?!”,bilo mi je jako drago što me je na takav način odbranio.

Ali iako me je odbranio, naš odnos je postao sve slabiji i slabiji. On se zaljubio u neku devojku, koja je bila na neki način popularna. Izlazi sa njom, priča o njoj…Ja sam i dalje sama. Boli me to što volim nekog ko mi je nedostupan, kog mogu dobiti samo kao prijatelja i nikako drugačije. Nekad skupim hrabrost i sačekam njega i ortake da idemo zajedno u školu. Povremeno se dopisujemo na fbu,ali ne kao pre. Ustručavamo se da se javimo jedno drugom. Pre bi smo se dopisivali po 4-5 sati. Sada to ne traje ni 10 minuta. Više se ne čujemo telefonom, više ne pričamo na Skypeu, ne dopisujemo se. I dalje ga, onako kao slučajno pogledam, nadajući se da ću ga uhvatiti kako me gleda. Ali to se nije desilo. Nikad.

Isidora, 14

OSTAVI KOMENTAR