Start My Love Story Nova istinita priča: Kako da ga osvojim?

Nova istinita priča: Kako da ga osvojim?

SHARE


My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Peti razred. Dobro se sećam kada je ušao u naše odeljenje. Odmah sam pomislila da je neki brucoš i nije me privlačio. Nekima zvuči dosadno, ali kao i većina tinejdžerki, volela sam frizuru u stilu Justina Biebera. Prošlo je od tada negde godinu dana. Pustio je kosu i istakao svoje zelene oči. Odjednom mi je postao BESKRAJNO lep. Ali naravno u svakoj bajci postoji lik koji sputava sreću.
Ovog puta,to je bila moja najbolja drugarica, sa kojom se još uvek super družim. Ona je slobodnog duha, može da ljubi svakog, da se igra i to, dok ja baš i ne.

Ljubila ga je u obraz puuuuno puta, a ja sam je s lažnim osmehom tužno gledala i bila pomalo ljubomorna. Osećala sam se potišteno. Na časovima nisam ni slušala, jednostavno sam besno žvrljala. Pre nekoliko dana, opet on svuda u mojoj glavi. Uzeo mi je neku moju stvarčicu i tako smo se iz dana u dan “peckali” i igrali. Imala sam čudan osećaj u stomaku, kao da igraju leptirići.To se dešavalo, samo uz njega.

Danas smo se opet igrali i kao “udarali” i lica su nam bila udaljena ne više od 5cm. Osećala sam se magično, kao da je ceo svet moj. Nisam toliko hrabra,a i celo odeljenje bi mi se smejalo ako bih mu priznala da mi se sviđa. Možda će nekom zvučati čudno što sam zaljubljena i to jako i iskreno već u sedmom razredu. Verovatno će reći, evo je klinka, ona će da nam priča o ljubavi. Za one kojima nije smešno, kako da saznam da li mu se sviđam, i ako ne zvuči suludo, kako da ga privučem?

xoxo,
Maja

OSTAVI KOMENTAR