2380
Nova istinita priča: Kako da ga osvojim?

Nova istinita priča: Kako da ga osvojim?

2380
SHARE


My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Peti razred. Dobro se sećam kada je ušao u naše odeljenje. Odmah sam pomislila da je neki brucoš i nije me privlačio. Nekima zvuči dosadno, ali kao i većina tinejdžerki, volela sam frizuru u stilu Justina Biebera. Prošlo je od tada negde godinu dana. Pustio je kosu i istakao svoje zelene oči. Odjednom mi je postao BESKRAJNO lep. Ali naravno u svakoj bajci postoji lik koji sputava sreću.
Ovog puta,to je bila moja najbolja drugarica, sa kojom se još uvek super družim. Ona je slobodnog duha, može da ljubi svakog, da se igra i to, dok ja baš i ne.

Ljubila ga je u obraz puuuuno puta, a ja sam je s lažnim osmehom tužno gledala i bila pomalo ljubomorna. Osećala sam se potišteno. Na časovima nisam ni slušala, jednostavno sam besno žvrljala. Pre nekoliko dana, opet on svuda u mojoj glavi. Uzeo mi je neku moju stvarčicu i tako smo se iz dana u dan “peckali” i igrali. Imala sam čudan osećaj u stomaku, kao da igraju leptirići.To se dešavalo, samo uz njega.

Danas smo se opet igrali i kao “udarali” i lica su nam bila udaljena ne više od 5cm. Osećala sam se magično, kao da je ceo svet moj. Nisam toliko hrabra,a i celo odeljenje bi mi se smejalo ako bih mu priznala da mi se sviđa. Možda će nekom zvučati čudno što sam zaljubljena i to jako i iskreno već u sedmom razredu. Verovatno će reći, evo je klinka, ona će da nam priča o ljubavi. Za one kojima nije smešno, kako da saznam da li mu se sviđam, i ako ne zvuči suludo, kako da ga privučem?

xoxo,
Maja

19 KOMENTARA

  1. O boze…prica nema ni pocetak ni kraj…sve se nabrzaka napisano…bolje da si ovo napisala u delu:LETS TALK…Pitaj ga da li mu se svidjas ilii jednostavno ako ti nije prijatno uzivo…postoje telefoni i fejs…takodje mozes uvek da zamolis drugaricu da poprica sa njim… pozz

  2. I sta mi sad trebamo da ti pomognemo pa bolje da si to napisala u let’s talk……………nzm ”udarajte” se jos malo…xoxo

  3.  ovdje traba da bude neka ljubavna prica koja ima kraj  sretan ili tuzan a ne da trazis savjete ali kad vec jesi onda mozes da preko drugarice nesto vise saznas o njemu ili nju pitaj .. sama si rekla da se ona ljubi s kim hoce tako d njoj nece smetat da ti njega prepusti i ne pomogne ti … a mica bas si me nasmijala i to dobro ahahahhaahah llol

  4. ejj ljudi kako da ja posaljem svoju pricu u bravo
    probala sam ono bravo@color,rs al nemoze sve ude u ovaj normalan bravo…pamozel mi ko poslat link
    bila bi vam jako zahvalna

  5. Eee ljudiii  moji… ja  sam  svoju  pricu  poslala  pre  nesto  manje  od  mesec dana  i  jos  nije  objavljena….a  oni  ovo  objavljuju.. ali  okee…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.