Start My Love Story Nova istinita priča! Dilema oko jednog Marka

Nova istinita priča! Dilema oko jednog Marka

SHARE

My Love Story je vaša rubrika – šaljite nam svoje istinite ljubavne priče na e-mail adresu bravo@color.rs a u subject stavite “Za My Love Story”.

Ranije nisam izlazila s društvom, pa smo se drugarice i ja dogovorile da izađemo. Čekale smo tu SUBOTU. I, eto, NAPOKON je stigla. Sve je išlo po planu, spremale smo se i igrale, a onda je došao trenutak da krenemo. Priznajem, ubijala me je trema. Otišle smo u najbližu diskoteku. Mogu vam reći da smo se veoma dobro zabavljale.
Pored nas je bilo prazno mesto, ali ubrzo su došli neki momci. Zapazila sam jednog, ali i on mene. Non-stop smo se gledali. Ali došlo vreme da idem kući. Kakva šteta, baš kad je bilo najlepše – morala sam otići. Čim sam se vratila, otišla sam na Fejs kako bih pokušala da ga nađem. Zapamtila sam mu lik, a ko i ne bi, kad je stvarno prelep? Tražila sam i tražila – i našla ga. Ne verujući da sam ga pronašla, odmah sam ga dodala među prijatelje. Zove se Marko. Otišla sam da spavam razmisljajući o njemu, o Marku. Nisam mogla dočekati jutro da pogledam Fejs i vidim obaveštenje o tome da me je prihvatio.

Probudila sam se i odmah otišla na Fejs. Naravno, prihvatio me je, bila sam presrećna. Pozvala sam drugarice da im saopštim šta se sve desilo. Bile su srećne zbog mene. Prolazili su dani, a ja sam stalno visila na njegovom profilu gledajući mu sliku. Nisam imala hrabrosti da mu se javim, a i ko zna – možda me se ne seća. Baš kad sam pomislila da ću morati da ga zaboravim – stigla mi je poruka od njega. Nisam mogla da verujem, javio se! Ipak me je skontao. Dopisivali smo se svaki dan, dogovarali smo se da ćemo se videti kad budemo izašli. To se i desilo, ali je sve bilo čudno.
Kad sam izašla s drugaricama i ugledala ga, nije mi bilo dobro, samo sam čekala da se javi. Videla sma ga kako ide do jedne devojke, inače – najpopularnije u školi. Kako ranije nisam skontala da je on njen drug? Pozdravio se i sa mnom – sve je bilo okej ali narednih dana čula sam mnogo o njemu od drugarica. Dogovorio se s Popularnom da se igraju sa mnom. I baš sam bila te sreće da se naložim na njega! Izbrisala sam ga iz prijatelja ne izlazeći neko vreme. Ali nekako su me drugarice nagovorile da izađem jedan vikend. Počela sam polako da ga zaboravljam, ali je on sve to poništio kad sam ga videla. Sve mi se vratilo, ali sam nekako pokušavala da ne gledam u njega. Dok sam đuskala, osetila sam da me neko hvata za rame i refleksno se okrenula. Bio je to Marko. Ispitivao me je šta se desilo, zašto sam ga izbacila iz prijatelja. Samo sam ga kulirala. Ali nisam mogla više, pa sam mu rekla da želim sve da mu objasnim. I to sam i uradila. Sve mi je objasnio – nije imao nameru da se igra sa mnom. Rekao je da mu je žao i da želi da bude sa mnom – ali da ne živi u gradu gde i ja, već malo dalje. Kazao mi je i da razmislim o tome želim li da budem s njim, te da ne želi da me opterećuje vezom na daljinu. I sad stvarno ne znam sta da radim. Pomozite! Gledam ga na četu i razmišljam da li da skupim hrabrosti i kažem mu šta zaista osećam i želim. Ili je, ipak, sve ovo bila igra?

Jasmina

OSTAVI KOMENTAR