232
Top Spin 4 demo – naši utisci

Top Spin 4 demo – naši utisci

232
SHARE

2K nam je obećao vrhunsku simulaciju tenisa i čini se da će uspeti da ostvari svoju nameru, barem ako je suditi po ovoj probnoj verziji.

U demo verziji ponuđena su nam dva tenisera (Rafael Nadal i Roger Federer) odnosno dve teniserke (Serena Williams i naša Ana Ivanović). Svojevremeno, Top Spin 3 je smatran za najrealističniju simulaciju tenisa koja postoji, ali se nama nikako nije dopadao iskomplikovani kontrolni sistem kao i prosečne tehničke karakteristike.

Iako i dalje zadržava pomalo neobičan sistem udaranja loptice (potrebno je pritisnuti taster za udarac i pustiti ga kada vam se lopta približi), uhodavanje traje vrlo kratko. Tome pomažu u brojni indikatori koji vam pokazuju da li ste na vreme zahvatili loptu, gde će ona pasti, kao i kolikom snagom je udarate. Zbog toga smo već od prve partije mogli da se prepustimo uživanju u igri, pa čak i da bez problema pobedimo svoje protivnika na prva dva, od ukupno tri nivoa težina. Na raspolaganju je zaista veliki broj udaraca, pa smo sigurno da je potrebno dosta vremena pre nego što naučite kada i gde treba da upotrebite svaki od njih.

Prezentacija igre takođe ostavlja pozitivan utisak na nas – uvodi u mečeve kao da su “skinuti” sa TV prenosa a i teniseri i teniserke u pokretu izgledaju bolje nego na slikama koje vidite. Doduše, Ana Ivanović nažalost nije toliko lepa kao u stvarnosti, a i njeno lice deluje nešto starije nego što bi trebalo da bude.

Top Spin 4 naći će se u prodaji 18. marta i to u verzijama za PlayStation 3 i Xbox 360. Ako stvarno volite tenis, verovatno će vas zainteresovati. Opis igre možete pronaći u narednom broju Screenfuna.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.