163
Sony Ericsson C901: Novi začin u porodici

Sony Ericsson C901: Novi začin u porodici

163
SHARE

sony ericson mala

Još jedan Cyber-shot telefon koji će odličnim dizajnom i kamerom rezolucije od pet megapiksela sa autofokusom pokušati da privuče što više korisnika

Oslobađanje dizajna od stereotipa i nasleđa prethodnika rezultiralo je izuzetno modernim kućištem u nekoliko trendi boja. Kvalitet konstrukcije je vrhunski – nema škripanja jer su svi spojevi sređeni besprekorno. Oblik kućišta omogućava lako držanje i korišćenje jednom rukom, dok gornja tastatura sa dodatim Call i Call End tasterima i izgleda i funkcioniše mnogo bolje nego do sada.

Walkman muzički plejer potpuno je isti kao i na sličnim modelima istog proizvođača, pa na njega nećemo trošiti previše reči. Muzika se reprodukuje sa odličnim zvukom, prisutne su sve standardne opcije poput ekvilajzera i play-lista, a odličnu muzičku ponudu zaokružuju TrackID i SenseMe aplikacije za pronalaženje imena numere i puštanje muzike u skladu sa raspoloženjem.

Ugrađena kamera rezolucije 5 megapiksela snima fotografije u maksimalnoj rezoluciji od 2592×1944 piksela, a prosečna veličina slike je od 500 do 600 kilobajta. Kvalitet fotografija je odličan, a taster za okidanje, smešten na desnom boku, nije kao na K770 previše spljošten i uvučen u kućište, pa se ne dešava da slike budu zamuljane zbog trzaja ruke. Naprotiv, vrlo su kvalitetne!

Ostatak opcija ovog telefona sasvim je standardan za Sony Ericsson. Tu je Bluetooth v2.0 podrška za TrackID funkciju i odličan FM RDS radio. Na raspolaganju su vam i 3G video pozivi, interna memorija od oko 115 MB, proširiva je putem Memory Stick Micro (M2) kartica kapaciteta do 8 GB, a u paketu se, na naše veliko razočarenje, nije našla nijedna!

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.