654
Samsung predstavio B7620: Dodir glamura

Samsung predstavio B7620: Dodir glamura

654
SHARE

armani3mala

Saradnja industrije mobilnih telefona i poznatih modnih dizajnera od ovih dana kulminirala je u vidu najnovijeg aparata iza kojeg stoje dva giganta: Samsung, lider u industriji mobilnih telefona, i Giorgio Armani, guru modne industrije. Uskoro će se na tržištu pojaviti telefon pod imenom Samsung B7620 Giorgio Armani koji će, verujemo, odlično ići uz neko od skupocenih odela ovog Italijana.

Saradnja Samsunga i Armanija već duže traje. Dobro smo upozati sa Samsungovim telefonima P520 i M7500 koje krase Armanijev logo. B7620 Giorgio Armani je jedinstveni zlatni telefon koji svojim luksuzom cilja ka poslovnoj klijeteli na visokim pozicijama.

Zasnovan je na najnovijem Windows Mobile 6.5 operativnom sistemu, a puna QWERTY tastatura u skladu je sa poslovnom komunikacijom. Krasi ga AMOLED ekran osetljiv na dodir dijagonale 3,5 inča kao i kamera od 5 megapiksela. Opcije komunikacije su mu na vrhunskom nivou, pa ćete pored HSPA i WiFi konekcija naći i Bluetooth i GPS navigaciju.

Ovaj skupoceni uređaj ima podršku i za DivX/Xvid filmove koje možete gledati i preko TV izlaza. Filmove možete držati na internoj memoriji koja je kapaciteta čak 8 GB, a ako vam ni to nije dovoljno, možete je proširiti putem microSD memorijskog slota.

Samsung B7620 Giorgio Armani će biti upregnut novim Work&Life interfejsom koji će filtrirati vaše lične podatke (kontakte, poruke, kalendar, događaje, pozive i slično) od onih sa posla. Dodirom na jedan taster lako ćete se prebaciti iz ličnog u poslovni režim i obrnuto.

Samsung B7620 Giorgio Armani moći će da se kupi samo u Italiji, Nemačkoj, Španiji, Rusiji, Kini i Emiratima.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.